slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Naslon za ruku VW Polo (2009-2017) Crni - Rati V01613

9.800 din

Novi Sad
Novo
5
0
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Gumatic
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi

Naslon za ruku VW Polo (2009-2017) Armster 3 Crni – Rati V01613

Nasloni za ruku Armster kompanije Rati u potpunosti su razvijeni i proizvedeni u Evropi (Madjarska). Kompanija Rati iz Madjarske radi prvu ugradnju za Peugeot, Citroen, Opel, Ford, Nissan, Dacia. Nasloni ruke su napravljeni od izuzetno kvalitetne izdržljive plastike i kvalitetne eko kože.  Visokokvalitetni tipski naslon za ruku Armster 3 izrađen je tačno po meri za navedeni model automobila.  Naslon za ruku je sa kliznim poklopcem i povećava udobnost u vašem automobilu. Elegantnog je i savremenog dizajna i savršen je dodatak u vašem automobilu.

Naslon za ruku – Model Armster 3 Crni

Naslon ruke je tipski – originalni, u crnoj boji.  Isporučuje se sa plastičnim adapterom koji je izrađen tačno po meri i tipu automobila i koji nedvosmisleno odgovara za navedeni tip vozila. Jedan set sadrži:  naslon za ruku, originalni adapter i set vijaka.  Kompletan naslon za ruku je proizveden po tipu vozila uzimajući u obzir položaj sedišta, volana, menjača i ručne kočnice.

Gornji poklopac naslona je klizni i presvučen je kvalitetnom eko kožom.  Poklopac naslona može se pomeriti ka napred za 5 cm. Ispod gornjeg poklopca nalazi se praktičan prostor za odlaganje sitnica poput novčanika, olovaka, dokumenata, sunčanih naočara, nosač za dve olovke i nosač za sitan novac. Naslon ima mogućnost podešavanja visine u bilo kom položaju zahvaljujući mehanizmu (okretnom točkiću) koji se nalazi na zadnjem delu naslona. Naslon za ruku je testiran do 80kg opterećenja i 10,000 podizanja i spuštanja! Naslon ruke se može podići između prednjih sedišta.

 

Montiranje naslona za ruku

Ugradnja naslona za ruku je veoma brza i jednostavna. Naslon za ruku se može jednostavno postaviti na središnju konzolu za oko 10 minuta. Pored naslona za ruku i adaptera u setu dobijate sve potrebne vijke i podloške koji su vam potrebni za montažu.

Brzu i jednostavnu montažu možete pogledati na prikazanom videu. Video je ilustrativnog karaktera i ne mora da se odnosi na vaš tip vozila. Svaki model automobila se razlikuje.

Tačno upustvo za vaš model možete da vidite na:  Upustvo za Montiranje

 

Ako niste sigurni da li je navedeni naslon za ruku odgovarajući za vaš auto možete nas pozvati na 021/270-1490 ili 021/442-665

Navedena cena je za 1 komad (set)

Zemlja porekla:  Madjarska EU

ID Oglasa: #166126091
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.