slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

NOVO MERCEDES KLJUČEVI NOVO Kodirani Ključevi

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9.744
54
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
KEY SERVICE 011
Član od 06.04.2013.
Svi oglasi
***NOVO*** PRATITE NAS NA FB STRANICI KEY SERVICE 011 ***NOVO***

POPRAVKA MERCEDES SMART KLJUČEVA NOVIJE GENERACIJE, POPRAVKA MERCEDESOVIH BRAVA EZS/EIS, ESL/ELV, SIMULACIJA DONJE BRAVE VOLANA, IZRADA REZERVNIH KLJUČEVA ZA SVE MODELE, IZRADA KLJUČA NA TERENU UKOLIKO IZGUBITE KLJUČ ILI VAŠ KLJUČ PRESTANE DA FUNKCIONIŠE

Za sve usluge pozovite, proverite dostupnost ključeva za vaše vozilo, veliki broj ključeva je dostupan odmah, ukoliko vam je potrebna pomoć na terenu, slobodno pozovite

PRODAJA, PROGRAMIRANJE I POPRAVKA KLJUČEVA I DALJINSKIH KOMANDI VOZILA MARKE MERCEDES BENZ, PREPAKIVANJE U NOVA KUĆIŠTA, PROMENA ELEKTRONIKE UKOLIKO JE POTREBNO.

ZA SVE INFORMACIJE POZOVITE ILI OSTAVITE PORUKU
MOŽETE NAS KONTAKTIRATI I NA FB STRANICI
*** KEY SERVICE 011 ***

PROGRAMIRANjE KLjUČEVA i DALjINSKE KOMANDE na veliki broj vozila na našem tržištu, vršimo reparaciju Vaših polovnih ključeva kao i popravku ključeva i elektronike.
Kod nas možete pronaći idealno rešenje za vaše vozilo, imamo veliki broj ORIGINALNIH i Zamenskih Elektronika, kao i UNIVERZALNIH za više vozila. Pružamo usluge DJAGNOSTIKE VOZILA, sa ORIGINALNOM I FABRIČKOM OPREMOM.

Pozovite nas za više informacija.

PROGRAMIRANJE BLUETOOTH DALJINSKE KOMANDE, KOD KLJUČEVA, UNIVERZALNIH SKAKAVAC KLJUČEVA ZA SVA VOZILA, SERVIS I POPRAVKA SVIH VRSTA KLJUČEVA, DIJAGNOSTIKA VOZILA.

***NOVO*** PRATITE NAS NA FB STRANICI KEY SERVICE 011 ***NOVO***
ID Oglasa: #55014559
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.