slika
1 od 1

Bardahl technos 5w30

1.620 din

Zaječar
Novo
315
5
pre 7 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Moto Shop Zaječar
Član od 22.10.2014.
Svi oglasi
Bardahl Technos C60 5W-30 je novo, potpuno sintetičko motorno ulje najviših performansi koje zadovoljava specifikacije velikog broja proizvođača. Tehnologija Technos C60 0W-30 omogućava produžene intervale zamene ulja, sve do čak 50.000 km. Bardahl Technos je motorno ulje razvijeno korišćenjem najnovije Bardahlove tehnologije i omogućava smanjenu potrošnju goriva i dodatnu zaštitu motora za celo vreme trajanja intervala zamene ulja.

Premija performanse maziva za dizel i benzin motore najnovije opremljena sistemom izduvnih gasova. Sa svojom jedinstvenom tehnologijom, Bardahl ima visok viskozitet ulja. Ovaj proizvod pruža izuzetne performanse u smislu anti-trenja i anti-habanja, fluidnost nafte u vrlo hladnim uslovima i izuzetna stabilnost viskoznosti sa promenama temperature. Idealnan je za sportske vožnje, zahvaljujući Formuli Bardahl polar PLUS - Fullerene koja povećava performanse motora i čuvanje od habanja i korozije. Technos C60 daje veću dugotrajnost i čistoću u svim mehaničkim delovima motora. 100% Sintetika

ACEA C3 / API SN-CF
MB 229.51 / BMW Longlife 04 / GM dexos 2
SAE 5W-30

ID Oglasa: #103837336
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.