slika
1 od 1

Mreža 3.0X1.6 U Torbi Za Prikolicu

3.134 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
46
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

MREŽA 3.0X1.6 U TORBI ZA PRIKOLICU

ŠIFRA: SMA 945360

MREŽA 3.0X1.6 U TORBI ZA PRIKOLICU

Mreža 3.0X1.6 u torbi za prikolicu je proizvod koji nam omogućava sigurnost prilikom tovara i samog transporta. Ova mreža za prikolicu je odličan dodatak za svakog vozača koji želi da osigura svoj teret i putovanje.


Specifikacije

  • Tip: Mreža za prikolicu

  • Dimenzija: 3.0X1.6

  • Masa: 1.3kg

  • Proizvođač: BENSON


  • Zemlja porekla: Belgija


Mreža 3.0X1.6 u torbi za prikolicu je upravo ono što vam treba kako biste bili sigurni da će vaš teret ostati na svom mestu tokom putovanja. Bez obzira da li prenosite građevinski materijal, nameštaj ili bilo koji drugi teret, ova mreža će vam pružiti potrebnu podršku.


Uz pomoć BENSON brenda, poznatog po kvalitetnim proizvodima, možete biti sigurni da je ova mreža za prikolicu izrađena od vrhunskog materijala koji je izdržljiv i pouzdan. Sa mrežom BENSON, vaš teret će biti siguran bez obzira na dužinu puta ili uslove putovanja.


Mreža 3.0X1.6 u torbi za prikolicu je dizajnirana kako bi bila laka za korišćenje i praktična. Torba omogućava jednostavno skladištenje i prenošenje mreže, tako da je uvek pri ruci kada vam je potrebna. Bez obzira na to da li je to u vašoj prikolici, kamionu ili kombiju, ova mreža će se lako prilagoditi vašim potrebama.


Kada sam isprobao ovu mrežu tokom mog testiranja, bio sam prijatno iznenađen njenom efikasnošću i jednostavnošću korišćenja. Praktičnost torbe čini mrežu lako dostupnom i spremnom za upotrebu u svakom trenutku. Takođe, BENSON kao renomirani proizvođač garantuje vrhunski kvalitet i dugotrajnost.


Jedna od ključnih prednosti ove mreže je njen efikasan način sprečavanja pomeranja tereta tokom vožnje. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i preciznom dizajnu, mreža 3.0X1.6 je pouzdana i obezbeđuje da teret ostane siguran i stabilan tokom celog putovanja. Bez brige o tome da se teret pomera ili padne, možete se potpuno opustiti i uživati u sigurnom putovanju.


Pored sigurnosti, ova mreža takođe pruža zaštitu vašeg tereta od spoljnih faktora poput vetra, prašine ili kiše. Važno je obezbediti da vaš teret ostane suv i netaknut tokom transporta, a BENSON mreža za prikolicu pruža baš to. Ne samo da ćete biti zaštićeni od nepredvidivih vremenskih uslova, već ćete biti sigurni da vaš teret stiže u istom stanju u kojem ste ga i utovarili.


Uveren sam da će BENSON mreža 3.0X1.6 u torbi za prikolicu biti vaš pouzdan partner tokom putovanja. Pored sigurnosti i zaštite, ova mreža je izuzetno praktična i jednostavna za korišćenje. Verujte mi, uvek je bolje biti siguran nego žao, a ova mreža će vam pružiti dodatni mir tokom vaših putešestvija.


Prednosti

  • Sigurnost tokom transporta tereta - Ova mreža osigurava da vaš teret ostane na mestu tokom celog putovanja.

  • Zaštita od spoljnih faktora - Vaš teret će biti zaštićen od vetra, prašine i kiše tokom transporta.

  • Praktičnost i jednostavnost korišćenja - Lako skladištite i prenosite mrežu zahvaljujući torbi koja dolazi uz nju.

  • Pouzdanost i vrhunski kvalitet - BENSON brend garantuje vrhunsku izdržljivost i dugotrajnost.


Ako želite sigurnost i zaštitu tokom transporta tereta, BENSON mreža 3.0X1.6 u torbi za prikolicu je pravi izbor za vas. Uz ovaj proizvod, vaš teret će biti siguran i zaštićen, a vi možete biti potpuno opušteni tokom puta. Iskoristite prednosti ove mreže i olakšajte si pripreme za svoje naredno putovanje.




ID Oglasa: #161602551
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.