slika
1 od 1

Svetla +Svetla Za Maglu Sa 9M Kabla Za Prikolicu

6.382 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
56
4
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

SVETLA +SVETLA ZA MAGLU SA 9M KABLA ZA PRIKOLICU

ŠIFRA: SMA 946039

SVETLA +SVETLA ZA MAGLU SA 9M KABLA ZA PRIKOLICU
Opis proizvoda

U potrazi ste za svetlima za prikolicu koja će vam omogućiti bolju vidljivost u magli? Onda je ovaj set svetala savršen izbor za vas! U setu se nalaze svetla za prikolicu i svetla za maglu, a kao dodatak dobijate i 9 metara kabla. Ova kombinacija vam omogućava da bezbrižno vozite čak i u najtežim uslovima na putu.


Tehničke karakteristike

  • Tip: Svetla za prikolicu

  • Masa: 2.3kg

  • Napomena: Set

  • Proizvođač: BENSON


  • Zemlja porekla: Belgija


Funkcionalnost i upotrebljivost

Svetla za prikolicu su nezaobilazan dodatak za sve one koji često koriste prikolicu. Uz njihovu pomoć, vaše vozilo i prikolica će biti vidljivi izdaleka, što je veoma važno za sigurnost u saobraćaju. Ova svetla se ističu po svojoj kvalitetnoj izradi i visokoj funkcionalnosti.


Posebna vrednost ovog seta svetala je u tome što sadrži i svetla za maglu. Ova svetla pružaju dodatnu vidljivost u situacijama kada se pojavi magla, što je od jednake važnosti za vašu sigurnost i sigurnost ostalih učesnika u saobraćaju.


Kada smo već kod sigurnosti, treba napomenuti da u setu dobijate i 9 metara kabla. Ovo je izuzetno korisno jer vam omogućava fleksibilnost u smislu postavljanja svetala. Bez obzira na to kako je vaša prikolica konstruisana, ovaj kabl će vam omogućiti lako postavljanje svetala na odgovarajućim mestima.


Prednosti

  • Poboljšava vidljivost u saobraćaju

  • Sadrži i svetla za maglu

  • 9 metara kabla za fleksibilnost u postavljanju

  • Kvalitetna izrada i visoka funkcionalnost


Neka vam putovanje bude sigurno uz ove izvanredne svetiljke za prikolicu i svetla za maglu. Ne dozvolite da vas loša vidljivost iznenadi na putu - nabavite set svetala odmah. Uživajte u sigurnom i bezbrižnom vožnji!




ID Oglasa: #161602570
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.