slika
slika
slika
slika
1 od 4

Grejalica i ventilator za automobil

2.131 din

Beograd
Novo
385
18
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodragstor online
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Grejalica i ventilator kabine 2 u 1. Auto grejač je idealan za zagrevanje vašeg vozila i odmrzavanje/odmagljivanje prozora i vetrobranskih stakala. Takođe se može koristiti kao ventilator za hlađenje u toku letnjeg perioda. Potrebno je samo da okrenete položaj prekidača i na taj način regulišete da li će raditi kao grejalica ili ventilator.
Jednostavan za korišćenje. Jednostavno uključite u 12V utičnicu za upaljač za vašeg automobila i prebacite se na grejač ili ventilator. Trenutno zagrevanje, automatska zaštita od pregrevanja. Možete zagrejati atmosferu u svom automobilu bez čekanja da se motor zagreje za 60 sekundi.
Ovaj ventilator ima kompaktnu veličinu koja ne blokira vidnu liniju. Dolazi sa držačem koji se okreće za 360º koji se može koristiti za lako podešavanje i upravljanje do željenog ugla. Kabl za napajanje dužine 1,5 m ne ograničava položaj ugradnje ventilatora.
Grejač ima visokokvalitetnu ABS školjku, efikasno odvođenje toplote, ugrađeni osigurač, zaštitu od automatskog isključivanja, antinapon, što ga čini veoma bezbednim za upotrebu. Dizajn

prilagođen korisniku koji štedi energiju uz nisku potrošnju
Ovaj auto grejač je idealan način za snabdevanje i pojačavanje postojećih grejača za automobile kako biste ubrzali proces pokretanja vašeg automobila u mraznim zimskim jutrima.

 

Šifra artikla: CHF0801

ID Oglasa: #145367191
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.