slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

MaoZua GPS Tracker PREMIUM (SIM kartica + Telefon) - AKCIJA

5.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.775
14
pre 3 dana
Odgovara na 12% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
SAMO POZIV I SMS - 066 243 000
Član od 19.08.2008.

PRATITE VASE ILI BILO KOJE DRUGO VOZILO U SVAKOM MOMENTU NA BILO KOM MESTU - DOMET JE NEOGRANICEN, I TO SAMO UZ POMOC VASEG MOBILNOG TELEFONA I SIM KARTICE!

# VRHUNSKI MAOZUA GPS TRACKER U REALNOM VREMENU SAMO UZ POMOC VASEG TELEFONA!
# ZABORAVITE NA SKUPE UREDJAJE ZA PRACENJE - PRATITE VASE VOZILO U SVAKOM MOMENTU!
# PODESAVA SE ZA BUKVALNO 2 MINUTA, U NJEGA POSTAVITE OBICNU SIM KARTICU I POZOVETE GA I ON VAM VRACA SMS PORUKU SA TACNOM LOKACIJOM NA GOOGLE MAPAMA!

DoubleCharge - Sistem dvostrukog napajanja, baterija + punjac za konstantno napajanje sa akumulatora. Mogucnost povezivanja na sve vrste moto, auto ili kamionskih baterija. Uredjaj ima instaliranu bateriju koja je zamenjiva (klasicna NOKIA baterija), tako da moze raditi nezavisno. Nevidljiv je i apsolutno bezcujan, naravno malih dimenzija)

Kako funkcionise?  

  1. U uredjaj postavite standardnu SIM karticu bilo koje mreze (mora imati bar 100 din kredita)
  2. Pozovite broj od kartice koju ste prethodno postavili u traker
  3. Uredjaj ce prekinuti vezu automatski i odgovorice vam posle 10 sekundi SMS porukom
  4. Sticice vam SMS poruka u vidu linka sa "google maps" sa lokacijom.
  5. Jednostavnim klikom na link (koji se nalazi u SMS poruci)videcete gde se na mapi nalazi GPS Tracker

 

  • GPS tracker: gps lokator, špijunski uređaj za praćenje i lociranje pokretnih objekata, zaštitu imovine i lica
  • GPS tracker - lokator je veoma efikasna zaštita od krađe automobila, kamiona, plovnih objekata i svih pokretnih objekata. Precizan špijunski uređaj za praćenje kretanja lica, životinja ili pokretnih objekata. U deliću sekunde će poslati tačnu poziciju praćenog objekta na Vaš mobilni telefon. Koristi se ne samo kao uređaj za špijuniranje, već i za zaštitu imovine i lica.
  • GPS tracker - lokator je uređaj za praćenje automobila, kamiona, dece, kućnih ljubimaca. Pozicionira objekat koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na Vaš mobilni telefon. Te koordinate upišete u Google earth ili neku drugu mapu koja dozvoljava pretragu po koordinatama. Dobro je da na ovaj naćin zaštitite automobil, motor, kućnog ljubimca ukoliko se izgubi, dete.
  • GPS tracker lokator je špijunski uređaj koji poseduje SOS komandu, tako da osoba koja ga nosi prilikom pritiska na SOS taster automatski šalje poruku na broj koji je podešen da primi lokaciju. SMS-om možete da šaljete komande i da u različitim intervalima dobijate obaveštenje o kretanju. Možete i ograničiti prostor, recimo podesite Niš i ukoliko vozilo (ili drugi objekat koji se prati) napusti tu prepodešenu zonu istog trenutka dobijete obaveštenje SMS-om.

gps tracker, gps lokator, zaštita od krađe, praćenje automobila, špijunski uređaj, pozicioniranje, uređaj za špijuniranje

 

ID Oglasa: #47528052
Informacije

Za najbržu moguću porudžbinu:  

POŠALJITE SMS SA PODACIMA, ILI POZOVITE NA - 066 243 000

PAŽNJA: primljene KP poruke često ne stižemo pročitati

 

Za sva pitanja i info:

POZOVITE 066 243 000

 

Ekspresna dostava:

I DO 24H NA ŽELJENU ADRESU

 

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak: 08-18h (nakon 18h SMS)

Subotom: Izmedju 09-15h (nakon 15h SMS)

Nedeljom: Poručivanje SMS-om

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.