slika
slika
1 od 2

gps-Gps-GPS-gps auto-Gps Auto-AUTO-gps-gps-pracenje-Pracenje

4.750 din

Beograd | Vračar
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
125
7
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nehemiah 063 787 3557
Član od 09.10.2021.
Svi oglasi

Ovaj tracker je novi proizvod zasnovan na GSM/GPRS mreži i GPS satelitskom sistemu za pozicioniranje, koji u celini postavlja višestruke funkcije bezbednosti, pozicioniranja, praćenja nadzora, alarma za hitne slučajeve i praćenja. Može da prati i nadgleda udaljenu metu putem SMS-a ili interneta.

Podržava i GPS i LBS (usluga zasnovana na lokaciji). Podržava GPRS on-line i GPRS se ponovo povezuje automatski ako GPRS padne Podržava SMS / GPRS prebacivanje u dva režima Podržava konfiguraciju putem udaljenog terminala. Podrška za praćenje od tačke do tačke, od tačke do grupe, od grupe do grupe. Podesite višestruke funkcije protiv krađe, pozicioniranja, nadzora nadziranja, alarma za hitne slučajeve i upravljanja u celini. 1. Prikažite lokaciju direktno na mobilnom telefonu sa HTTP linkom na Google mapu 2. Dobijte fizičku lokaciju u stvarnom nazivu ulice/adrese 3. Daljinsko zaustavljanje motora i nastavak. 4. Praćenje po intervalu &vremenu 5. USB konfiguracija (opcija) 6. SD kartica za evidentiranje podataka (opcija) 7. ACC radni alarm 8. Glasovni nadzor 9. Multi-Geo ograda 10. Manje GPRS saobraćaja 11 . automatsko ažuriranje pozicija skretanja vozila 12. Alarm za ruku: alarm na vratima, ACC alarm, alarm senzora šoka 13. Upozorenje o kretanju. 14. alarm za prekoračenje brzine 15. Alarm za isključenje napajanja. 16. Funkcija alarma niske baterije 17. Proverite status vozila 18. Jednostavan prekidač za praćenje ili praćenje i prekidač za SMS praćenje i GPRS praćenje  

ID Oglasa: #161189376
Informacije

 

                  ▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
                ▄▌█ 063 787 3557☎️24/7 - Viber, WhatsApp ✔️                                                        
        ▄▄██▌█ sjaj - FB Page ✔️                                                       
▄▄▄▌▐██▌█ sjaj - Ig    ✔️   ✔️                                                    
███████▌█  sjajshop   ✔️   ✔️                                                
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                          
   ▀⭕️▀▀▀▀▀▀▀⭕️⭕️▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀⭕️

 

⭕️Vecina nasih proizvoda se nalazi u Beogradu !

⭕️Ostalo imamo u Nisu i Leskovac
⭕️Zbog guzve se moze desiti da cekate vise pri licnom preuz

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.