slika
slika
slika
slika
1 od 4

OBD GPS lokator za vozila

Kontakt

Vranje
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
97
6
pre 9 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Sale
Član od 11.08.2020.
Svi oglasi

* * *  Pojačajte bezbednost svog vozila na jednostavan način!  * * *

Postavite ovaj mali GPS lokator bilo gde u automobilu i moći ćete da imate detaljan uvid u to šta se dešava u autu čak i kada niste u neposrednoj blizini!

Sprečite krađu vozila brže nego što bi to uradila policija! Ugrađivanjem jedinstvenog GPS lokatora, moći ćete da pratite svoj auto u svakom trenutku, pa čak i da sprečite dotok goriva ukoliko neko krade vozilo. Osigurajte svoj auto pametno, a neprimetno!

Uhvatite potencijalnog lopova - Ukoliko neko obije Vaš automobil i krene da vozi, dobićete na svom telefonu obaveštenje o kretanju auta! Takođe, ukoliko neko preseče žice u autu, oglasiće se sigurnosni alarm!

Povežite sa svojim telefonom - Kada povežete GPS lokator sa žicama automobila, povežite ga i sa svojim telefonom, tako da ćete uvek moći da budete na klik od svog telefona! Biće Vam dosta prijatnije da obavljate svakodnevne aktivnosti!

Opominje Vas za prekoračenu brzinu - Možete podesiti graničnu brzinu, pa svaki put kada je pređete tokom vožnje, telefon će Vam oglasiti da usporite i da Vaša vožnja nije bezbedna!

Isključite dotok goriva ukoliko neko krade auto - Samo jednim klikom učinite da dotok goriva za pokretanje auta blokira vožnju! Auto će postepeno početi da usporava, dok se konačno ne ugasi – što je i više nego korisno kada neko želi da odveze vozilo bez Vašeg znanja dozvole!

Jednostavna instalacija - GPS lokator je veoma mali, gotovo neprimetan i neće Vam praviti gužvu u autu. Postavlja se veoma lako, treba ga samo povezati sa žicama u autu, a potom sa telefonom!

Više različitih opcija - Pored toga što možete pratiti auto u svakom trenutku, isključiti gorivo, podesiti graničnu brzinu, imate čak i istoriju pređenog puta u proteklih nekoliko dana!

Za svako vozilo - Za svako vozilo Instalacija je moguća za svako motorno vozilo! Odličan način da osigurate automobil, motor, kombi, pa čak i kamion ili autobus!

Bezbednija i sigurnija vožnja - Ne dozvolite da prekoračenje brzine prođe neprimećeno, budite odgovorni dok vozite! Pored toga, budite bez brige kada niste u blizini svog auta!

ID Oglasa: #160875380
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.