slika
slika
1 od 2

Car G7 MP3 Bluetooth Modulator Transmiter

700 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Podržava razgovor preko Bluetooth konekcije sa telefonom, automatski se prekida muzika i ženski glas cita broj telefona pozivaoca. Funkcije: Povezivanje i puštanje muzike i primanje poziva preko telefona putem Bluetooth veze, Mp3 plejer sa USB fleške i mikro SD kartice. Punjac - Poseduje USB izlaz tako da preko USB-a može puniti mobilni telefon (uz odgovarajuci kabl, koji ne ide u pakovanju) Handsfree funkcija omogucava da preko ugradenog mikrofona vršite razgovor dok svog sagovornika cujete preko zvucnika u kolima. Poseduje eliminaciju ehoa DSP i buke CNC, kristalan zvuk. Nema ogranicenja za kartice i USB fleševe. Sklopiv. Karakteristike: Frekvencije FM: 87.5-108MHz (preporucujemo prvu frekvenciju od 87.5 za korišcenje) Podržani formati: MP3, WMA Radna voltaža: 9-26V (12V, 24V) SNR Ratio > 60dB Mic range: 0-2m Audio distortion degree: 0.1% Rastojanje prenosa FM i BT: 10-15m

ID Oglasa: #165960808
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.