slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

MP3 player Bt 5.0 brzi punjač 3.1A hands-free

999 din

Priboj
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
383
14
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ops Prodaja
Član od 07.12.2011.
Svi oglasi

Specifikacije:
Materijal: ABS
Bluetooth verzija: 5.0
Bluetooth opseg: 2,4 GHz-2,48 GHz
Bluetooth daljina prenosa: 5m
FM frekvencija: 87,5-108 MHz
Udaljenost FM prenosa: 2 metra
Ulazni napon: 12-24V
Izlaz: 5V/3.1A

Opis:
- Bluetooth FM predajnik visokih performansi: Čvrste Bluetooth i FM veze prenose muziku direktno sa vašeg telefona na zvučni sistem vašeg automobila.

- Lako uparivanje: Lako uparite pametni telefon za nekoliko sekundi i emitujte muziku direktno sa telefona na zvučni sistem vašeg automobila. Ovo će se automatski povezati sa svojim memorisanim uparenim Bluetooth uređajem kada se uključi.

- Displej napona: Funkcija prikaza napona obezbeđuje bezbednosni podsetnik na prvi pogled.

- Hands-Free pozivi: Bluetooth 5.0 tehnologija obezbeđuje stabilnu vezu, a poništavanje eha smanjuje pozadinsku buku za jasnije pozive. Ugrađeni mikrofon sa tehnologijom za poništavanje eha i suzbijanje buke (CVC) može efikasno da stvori puni dupleks kvalitet zvuka. Lako odgovaranje/ponovno biranje/odbacivanje ili završetak poziva samo jednostavno kliknite na dugme.

-Dvo USB porta: Dolazi sa 5V-2.1A i 5V-1A dva priključka za punjenje, možete potpuno napuniti svoje uređaje za kratko vreme, podržava punjenje dva uređaja istovremeno. Pomozite vam da uživate u strimingu stereo uređaja u automobilu i istovremeno punite svoj pametni uređaj.

- Reprodukcija muzike: Podržava Bluetooth muziku/USB disk MP3 muzički plejer. Povežite svoje pametne telefone ili druge Bluetooth uređaje preko Bluetooth-a da biste strimovali svoju muziku ili možete da ubacite USB fleš disk (maksimalni kapacitet 32 GB) da biste uživali u muzici. Strimujte muziku i pozive direktno sa svojih mobilnih uređaja na stereo sistem automobila preko FM radio signala (87,5-108,0 MHz).

Bezbednost: Obezbedite bezbednu vožnju bez ometanja.

-Kompatibilnost: Odgovara većini pametnih telefona, tableta i više uređaja koji imaju Bluetooth funkciju, kao što su iPhone, iPad, iPod, tablet, Samsung i drugi Android pametni telefoni.

 

Informacije Novo , ne korišćeno  ! ! ! !

ID Oglasa: #135306727
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.