slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

punjac za el. vozila aura twin zidni 2x22 kw trofazni 32a si

1.200 €

Beograd | Voždovac
Korišćeno
11
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milica Mraovic
Član od 21.12.2020.
Svi oglasi

Malo korisceni

Iz Svedske

Са овом станицом за пуњење можете пунити два аутомобила у исто време са до 22 кВ по утичници. Шведски индустријски дизајн који не само да пуни ваш електрични аутомобил већ и украшава вашу имовину.

Пажљиво израђен од стране индустријског дизајнера Јоацхима Нордвалл-а, главног дизајнера у произвођачу спортских аутомобила Коенигсегг, Цхарге Ампс Аура је направљен од издржљивог рециклираног алуминијума. Комплетно са повезаним цлоуд решењем и могућношћу да сами изаберете да ли желите да користите Цхарге Ампс Цлоуд или неку другу услугу у облаку. Све да олакшамо предузећима, етажним заједницама и крајњим корисницима.

Отпоран на будућност и припремљен за сутрашње технолошке изазове

Цхарге Ампс Аура је припремљена за ИСО 15118, који отвара низ могућности када сутрашњи електрични аутомобили почну да подржавају технологију од возила до мреже. Аутомобил ће у будућности бити не само превозно средство већ ће функционисати и као складиште енергије, а онда вам је потребна станица за пуњење која омогућава ову технологију.

Прилагођено различитим условима

Када је Цхарге Ампс Аура повезан са Цхарге Ампс Цлоуд-ом, имате потпуну контролу над пуњачем и његовим функцијама као што су балансирање оптерећења и заказивање. У облаку ћете пронаћи историју извештавања и статистике.

Баш као и када ажурирате свој мобилни телефон, Цхарге Ампс шаље ажурирања бежичним путем како би осигурала да станица за пуњење увек има најновији софтвер са свим функцијама.

Наравно, Цхарге Ампс Аура се такође може повезати са сервисима у облаку који су компатибилни са ОЦПП-ом тако да можете сами да управљате већином функција. На пример, то може бити заказивање, балансирање оптерећења и додавање функција плаћања.

Струја пуњења: 6–32 А 1 или 3-фазна по утичници

Напон: 230/400 В

Радне температуре: -30 °Ц до +45 °Ц

Стандард пуњења: Режим 3

Интернет веза: Ви-Фи

Комуникациони протокол: ОЦПП 1.6Ј

Заштита од струја квара: Уземљени прекидач са заштитом од пренапона. Одвојена заштита ДЦ струје и РЦБО тип А је интегрисан у станицу за пуњење за сваку утичницу.

Мерење енергије: 3-фазни волти, струја и снага (одговара Директиви о мерним инструментима 2014/32/ЕУ)

ИП оцена: ИП 55

ИК класификација: ИК 10

Излаз: 2 к 22 кВ Тип 2

Димензије (Ш к Д к В): 367 к 159 к 405 мм

Тежина: 10 кг

ID Oglasa: #165945343
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.