slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Držač telefona - Držač za retrovizor

600 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
933
32
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Domaćinski Shop (Samo slanje)
Član od 20.11.2010.
Svi oglasi
Držač telefona za retrovizor - Top!

Držač mobilnog telefona za retrovizor 360° Držač za Telefon   Ovaj praktični držač je veoma stabilan i pouzdan, tako da ne morate brinuti za bezbednost svog telefona.   LAKŠE PRAĆENJE NAVIGACIJE Montirajte držač za telefon na retrovizor automobila i pratite navigaciju bez ikakvog naprezanja!   PODESIVI UGAO Multifunkcionalni držač ima mogućnost rotacije i do 360 stepeni, tako da ga lako možete prilagoditi svojim potrebama.   STABILAN DRŽAČ Ovaj praktični držač je veoma stabilan i pouzdan, tako da ne morate brinuti za bezbednost svog telefona.   INOVATIVNI DIZAJN Praktično dizajnirani držač takođe podržava horizontalno i vertikalno okretanje ekrana.   BEZBEDNA VOŽNJA AUTOMOBILOM Ne rizikujte svoju i bezbednost drugih u saobraćaju! Olakšajte rukovanje telefonom u toku vožnje uz pomoć ovog držača.   PRILAGODLJIVA ŠIRINA Postoji mogućnost i podesive širine koja se uklapa sa različitim modelima mobilnih telefona.   Pored toga, ručica ovog višenamenskog držača retrovizora ima dva podešavanja za 120° , koja mogu podesiti visinu mobilnog telefona, a može se rotirati nagore kada se ne koristi. Neće ometati vaš vid i neće uticati na bezbednost vožnje.   Ovaj držač telefona za automobil možete postaviti ne samo na retrovizor, već i na sedište automobila, što vam je zgodno da provedete dosadno vreme putovanja.   Naravno, možete ga koristiti i kao višenamenski držač za retrovizor za telefon, postaviti ga na sto, uz krevet, itd. gde god vam zatreba. Kompatibilan je sa svim mobilnim telefonima i uređajima širine 50mm-100mm i pogodan je za sve mobilne telefone na tržištu. Podesite navigacionu rutu jednom rukom i obezbediti bezbednost u vožnji.

 

Šaljem brzom poštom, naručivanje putem poruka na Kp,

Ostavite vaše: Ime, prezime, adresu i kontakt telefon.
Viber ili Sms na broj 064/30-72-878.
***Pozivi od 10h-17h ! ***
ID Oglasa: #145575492
Informacije

PAKETE ŠALJEMO ISKLJUČIVO BRZOM POŠTOM!

(LIČNO PREUZIMANJE NIJE MOGUĆE)

Radnim danima: 10-17h
***Vikendom ne radimo ***

Ukoliko nismo u mogućnosti da odmah odgovorimo na vaš poziv ili poruku, ostavite vaše podatke u poruci, a narudžbina će svakako biti potvrđena u najbržem roku.

Na svu robu garancija na fabričku ispravnost!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.