slika
slika
slika
slika
1 od 4

Držač za naočare u kolima

919 dinFiksno

Beograd
Novo
41
0
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ivica Vasić
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Ovaj nosač u automobilu može se koristiti za čuvanje naočara za sunce i privatnosti. Može primiti dve naočare istovremeno, a na drugom kraju ima prostor za kreditnu karticu, razmenjivanje kartica ili parking kartu. Nosač za naočare bezbedno štiti ove male predmete od gubitka ili oštećenja.

Ovaj držač za automobil ima malu veličinu i lako se instalira. Može se rotirati za 360 stepeni, a vertikalni ili horizontalni položaj može se prilagoditi prema viziru automobila, pri čemu držač naočara ne ometa pogled vozaču. Dimenzije su 8,7 x 4,3 cm.

Držač sa ravnim kvačilom sadrži sunđere na kukici kako ne bi oštetio naočare. Visokokvalitetno, udarno apsorbujuće futrola za naočare ne samo da sprečava oštećenje predmeta, već i povećava trenje i jača kvačilo.

Ovaj držač u automobilu napravljen je od visokokvalitetne ABS plastike i materijala od galvanizovanog metala visoke čvrstoće. Meko pamučno presvlake na oba kraja neće ogrebati ili oštetiti vaše naočare. Držač za naočare u automobilu je ravan i mekan, ne ostavlja tragove ni ogrebotine na naočarima. Srebrnasti metalni list u sredini sprečava ometanje pogleda zbog refleksije sunčeve svetlosti.

Visoka efikasnost memorije omogućava čuvanje naočara za sunce, olovaka, beležaka, poslovnih kartica, karata ili kreditnih kartica kako bi se zaštitili od gubitka ili oštećenja.

 

Šifra artikla: SGH1305

ID Oglasa: #161226287
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.