slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Magnetni rotirajući držač za telefon za auto ventilaciju

499 din

Niš
Novo
Dostupno odmah
58
2
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
KUPIFY
Član od 13.03.2011.
kp izlog

NOVO, fiskalni račun!

 

"Držite Vaš telefon sigurno i pristupačno dok putujete - Magnetni rotirajući držač za telefon za auto ventilaciju! "

  • Univerzalna kompatibilnost: Ovaj držač je dizajniran da odgovara svakom pametnom telefonu do 7 inča, pružajući pouzdanu podršku za različite uređaje.
  • Jednostavno fiksiranje: Lako i sigurno postavite držač na ventilacioni otvor u vašem automobilu koristeći magnetnu ploču. Vaš telefon će biti sigurno fiksiran, sprečavajući neželjeno pomeranje tokom vožnje.
  • Potpuna podesivost: Sa mogućnošću rotacije od 360 stepeni, možete prilagoditi ugao i položaj svog telefona kako vam odgovara, omogućavajući vam optimalan pogled na ekran tokom vožnje.
  • Kompaktan i lak: Sa neto težinom od samo 35g i dimenzijama 53x41x40mm, ovaj držač je kompaktan i lagan, čineći ga idealnim za korišćenje u automobilu bez zauzimanja previše prostora.
  • Gumirana hvataljka: Hvataljka kojom se držač kači na rešetku ventilacionog otvora je u potpunosti presvučena gumom, tako da ne može doći do oštećenja komandne table.
  • Napomena: Metalna ploča se zalepi na zadnju stranu vašeg ili unutar zaštitne futrole. Imajte na umu da metalna ploča može uticati na NFC ili bežično punjenje, pa je preporučljivo ukloniti je pre upotrebe ovih funkcija.

Ovaj magnetni rotirajući držač za telefon će vam olakšati pristup telefonu tokom vožnje, čuvajući ga sigurno i praktično dok ste na putu.

 

  • Model: TA-CHM-03 Gembird
  • EAN: 8979812154589

 

KUPIFY. rs

ID Oglasa: #163718176
Informacije

Pogledajte našu celokupnu ponudu klikom na KP izlog ili Svi oglasi

Aktuelnu cenu i stanje na lageru proverite porukom na KP ili telefonom

Isporuka 1-5 radnih dana

Mogućnost slanja u zemlje regiona i inostranstvo

Moguća kupovina za pravna lica

 

Potrebni podaci za isporuku

Ime i prezime:

Ulica i broj:

Poštanski broj i mesto:

Kontakt telefon (obavezan):

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.