slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Univerzalni držač za telefon koji se može okretati i uv

799 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
133
8
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Na tržištu postoji ogroman izbor raznih držača mobilnih telefona za auto, ali retko koji je u potpunosti funkcionalan. Često možete imati problem sa načinom kačenja, vidljivošću, ispadanjem, drmanjem… Zato Vam predstavljamo držač koji je dizajniran da prebrodi sve ove prepreke. Ovo ja najprodavaniji proizvod u USA.

Automobilski 360° držač je praktičan dodatak za vozače koji žele da koriste svoj telefon za navigaciju, pozive i reprodukciju muzike dok voze.

Ovaj držač telefona se postavlja na retrovizor i može se rotirati za 360° , što znači da možete postaviti svoj mobilni uređaj u bilo kojem položaju koji vam najviše odgovara. Osim toga, ovaj držač telefona je dizajniran tako da je siguran i stabilan, tako da se ne morate brinuti da će se vaš mobilni uređaj tresti ili pasti dok vozite.

Premijum materijal:  Napravljen od visokokvalitetnog ABS materijala, lagan i čvrst, izdržljiv i bez deformacija, vrhunski kvalitet, ECO materijal.

Sigurno rukovanje jednom rukom:  Možete postaviti ili podići telefon jednom rukom dok vozite, lako je prilagoditi mobilni telefon horizontalnom ili vertikalnom ekranu.

Čvrsto zaključan i stabilan:  Držač telefona ima dizajn sa četiri kandže na levoj i desnoj strani, čvrsto hvata svaki ugao vašeg telefona i sprečava ga da padne. Dobro izbalansiran, ostaje stabilan bez obzira na autoput ili neravni planinski put.

Rotacija od 360 stepeni:  Možete da rotirate postolje pod bilo kojim uglom da biste dobili najbolji ugao gledanja. Rotirajući dizajn olakšava sklapanje, dužina držača se može razvući 0-5 cm, neće vam blokirati pogled.

Širok spektar aplikacija:  Univerzalni držač za automobilski telefon pogodan za sve mobilne telefone i sve modele automobila. Jednostavan dizajn donosi vam drugačije iskustvo korišćenja.

Važno je napomenuti da, pre korišćenja ovakvog držača u automobilu, treba se upoznati sa propisima u vezi sa upotrebom mobilnih uređaja u saobraćaju u zemlji u kojoj se vozite, kako biste bili sigurni da ne kršite zakon.

Rotirajući držač telefona za automobil 360° koji se postavlja na retrovizor je uređaj koji vam omogućava da držite svoj mobilni uređaj pri ruci dok vozite, omogućujući vam da lako i sigurno koristite funkcije svog uređaja, poput navigacije ili puštanja glazbe, bez da morate držati uređaj u ruci.

Vrlo je važno imati siguran i stabilan način za držanje mobilnog uređaja dok vozite kako biste se mogli usredotočiti na vožnju, stoga je ovaj držač telefona za automobil 360° koji se postavlja na retrovizor koristan dodatak za svakog vozača.

Karakteristike:

  • dimenzija -15 x 9.7 x 8.5 cm
  • težina -200 grama
  • materijal legura ABS plastike
  • Lako postavljanje i skidanje
  • ECO materijal

Univerzalni 360° držač za telefon koji se može okretati i uvlačiti

ID Oglasa: #150161706
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.