slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Univerzalni držač za telefon sa slikom

690 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
103
6
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tedy Shop Srbija
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Univerzalni držač telefona sa slikom po želji je uređaj koji omogućava korisniku da na jednostavan način postavi svoj telefon na bilo koju ravnu površinu i drži ga na siguran način.

Držač poseduje stabilnu osnovu koja omogućava da telefon ostane na mestu čak i tokom korišćenja.

Osim što je praktičan, držač telefona omogućava personalizaciju.
Naime, korisnik ima mogućnost da na držač postavi sliku po sopstvenom izboru npr nekog pejzaža, člana porodice, kućnog ljubimca ili šta god poželi.

Time uređaj postaje i dekorativni element.

Držač telefona sa slikom po želji je posebno koristan u situacijama kada je potrebno da telefon bude dostupan, a istovremeno treba da ostane na sigurnom mestu. To može biti korisno, na primer, kada želite da gledate video, slušate muziku, primate pozive ili kada koristite telefon kao budilnik.

Kako je držač telefona univerzalan, može se koristiti sa različitim vrstama telefona, što ga čini idealnim rešenjem za sve korisnike mobilnih telefona. Ukratko, univerzalni držač telefona sa slikom po želji je praktičan, siguran i personalizovan uređaj koji će zadovoljiti potrebe svih korisnika mobilnih telefona.

Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda. Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u.

Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,
Kontakt telefon primaoca.

ID Oglasa: #151296492
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.