slika
slika
slika
slika
1 od 4

Auto Stitnici za sunce 4 kom

1.200 din

Beograd
30
2
pre 11 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
 Stitnici za sunce za vas automobil
Cena: ❗️❗️ 1 200rsd ( 4 kom)❗️❗️
Pouzdan materijal za dugotrajnu upotrebu:
Ovu stitnici za prozore automobila imaju dvoslojnu mrežastu tkaninu, prozračnu, koja može pružiti zaštitu dok osigurava vozačevu vidljivost tokom vožnje, može pružiti široku i opuštajuću hladovinu za vašu bebu ili kućne ljubimce, učiniti da u potpunosti uživate u svojoj letnjoj gradskoj vožnji ili putovanju.

Omogućite privatnost: Stitnici za automobil na bočnom prozoru praktičan je dodatak za automobil koji ne samo da može zadržati vašu privatnost, omogućujući vam da opušteno jedete, čitate, razgovarate, slušate muzikuu bez buljenja ili virenja.

Jednostavan za postavljanje: ovi automobilski suncobrani za bočne prozore dolaze sa statičkim prijanjanjem, samo ga trebate lagano pritisnuti na prozor automobila, tada će se čvrsto pričvrstiti za prozor, takođe se lako uklanjaju u isto vreme, neće ostaviti  tragove na vašem automobilu.

Količina: dobićete 4 komada automobilskih stitnika za prozore, koje su prikladne i za prednje i za zadnje bočne prozore.

Podaci o veličini: svaki zaslon za prozore automobila ima pribl.   44 x 38 cm/
ID Oglasa: #165041944
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.