slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Cerada za auto

Kontakt

Šabac
162
5
danas
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Auto Outlet
Član od 05.09.2017.
Svi oglasi

Imamo cerade u sledećim veličinama.

M veličina - 4500 dinara

L veličina - 5500 dinara

XL veličina - 5500 dinara

SUV veličina - 6500 dinara

Cerade vrhunskog kvaliteta od aluminijuma, postavljenje pamukom, stite vase vozilo od vremenskih nepogoda tokom svih godisnjih doba. Stite vase vozilo od kise, sunca i prasine.

Cerade su vrhunskog kvaliteta od PVC materijala koja štite vaše vozilo od vremenskih nepogoda tokom svih godišnjih doba. Cerade su dvoslojne, napravljene od kvalitetnog PVC materijala koji je vodootporan, štiti vaše vozilo od sunca, kiše, snega, prašine kao i od ekstremne hladnoće. Cerade trpe temperature od -25 do +65.

Cerada se montira izuzetno lako, za nepuna dva minuta su spakovane u torbu s drškom koja omogućava lak prenos i skladištenje cerade. Cerade imaju četiri tačke za vezivanje koje obezbeđuju sigurno i lako montiranje.

Opis:

  • veličina SUV
  • 100% vodootportno
  • optimalna zaštita tokom cele godine
  • veoma lagana
  • dolazi sa praktičnom torbom za pakovanje

    Upustvo za montiranje
    Postaviti ceradu na krov vašeg auta. Prebaciti i pričvrstiti ceradu ispod zadnjeg branika. Raširiti ceradu preko haube auta i pričvrstiti drugim delom ispod prednjeg branika vašeg.

    Čisćenje
    Ceradu čistiti isključivo vodom iz česme sa četkom ili spužvom. Ne koristiti hemikalije, sapun ili šampon. Sačekati da se osuši pre pakovanja.

    Upustvo za korisćenje

    • Očistiti auto od prašine i nečistoća pre postavljanja cerade.  U slučaju jakog vetra cerada se može pomerati i oštetiti auto zbog nečistoća i prašine
    • Dobro proveriti da li je cerada čvrsto postavljena na auto.
    • Nikad ne postavljati ceradu na sveže ofarban auto! ! Kada je auto pokriven ceradom ne postavljati nikakve objekte preko auta. Ceradu koristiti isključivo za pokrivanje suvog auta. Ne pokrivati auspluh auta. Ekstremno vesoke temperature mogu oštetiti ceradu za auto.

    Ako se držite upustva, cerada za auto će odlično zaštititi vaše auto od oštećenja, prašine i korozije. Cerada nije zamena za garažu.

    Savet: izmerite dužinu vašeg vozila od prednjeg do zadnjeg branika kako bi znali koju veličinu da odaberete.

     

ID Oglasa: #160547584
Informacije

AUTO OUTLET'' DOO iz Šapca bavi se uvozom, veleprodajom kao i maloprodajom auto opreme i kozmetike. Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Kod nas mozete pronaći sve, da Vašeg omiljenog četvorotočkaša učinite bezbednijim, lepšim i udobnijim za vožnju.

Posetite nas na https: //www. autooutlet. rs/ 

Kontaktirajte nas 0603536342

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.