slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Anti Scratch - Traka za zaštitu automobila od ogrebotina

1.599 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
7
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Sačuvajte automobil od gradske vožnje!  

Bez ogrebotina i tragova od drugih automobila, žardinjera, stubova. .. traka koja štiti i čuva Vaš novac koji biste dali na popravke!

Ove zaštitne traje za branik se praktičan dodatak za svakog vozača koji želi da očuva izgled svog automovila. Napravljene su od kvalitetnog materijala koji je otporan na habanje i oštećenja, pružajući pouzdanu zašitu prednjeg i zadnjeg branika.

Jednostavno montiraju na branik bez potrebe za specijalnim alatima, što olakšava njihovu instalaciju. Sa svojim univerzalnim dizajnom, mogu se prilagoditi većini automobila, nezavisno od modela ili marke. Njihova funkcija je da spreče ogrebotine, udarce i ostale povrede na braniku koje mogu nastati prilikom svakodnevne vožnje ili parkiranja. Pored toga, ove trake mogu dodati estetski dodatak vozilu, poboljšavajući njegov izlged. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, pružaju savršeno prijanjanje uz branik, čineći ih neprimetnim i estetski prihvatljivim.

Osim što štite branik, ove trake takođe mogu poslužiti kao dodatni vizuelni element koji pomaže u identifikaciji vozila. Njihova izdržljivost osigarava dugotrajnu zaštitu i estetski izgled Vašeg automobila tokom vremena. Važno je napomenuti da ove trake ne utiču na aerodinamične karakteristike automobila, što znači da neće uticati na performanse vozila. Bezbedna vožnja i očuvanje izgleda vozila postaju prioritet uz pomoć ovih praktičnih zaštitnih traka.
 


Karakteristike:

  • Otporno je na habanje i oštećenja
  • Pruža pouzdanu zaštitu prednjeg i zadnjeg branika
  • Sa univerzalnim dizajnom, prilagođavaju se većini automobila
  • Ima funkciju sprečavanja ogrebotina, udarca i ostalih povreda na braniku koje mogu nastati prilikom svakodnevne vožnje ili parkiranja
  • Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, pružaju savršeno prijanjanje uz branik
  • Dimenzije: 45 x 5 cm
ID Oglasa: #165947100
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.