slika
slika
slika
slika
1 od 4

Auto Grejalica 2u1 Grejalica Odmagljivac

1.190 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
15
1
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
 

Auto Grejalica

2u1 Odmagljivac i Grejalica

150w. 12v

2 u 1 grejanje i hlađenje: dobre performanse i dobar dizajn obezbeđuju brzo grejanje

Održavanje toplote po hladnom vremenu, uštedite vreme i energiju. Ventilator za grejanje se takođe može koristiti kao ventilator za hlađenje vašeg automobila tokom leta.

Ovaj prenosivi auto grejač je dizajniran da brzo očisti mraz, maglu, maglu na vetrobranskom staklu vašeg vozila i obezbedi vašu bezbednost u vožnji.

Materijal: DC 12V 150V

Prenosivi grejač je napravljen od ABS-a, sa grejnom žicom od aluminijumske legure otporne na oksidaciju. Proizvod je lagan, siguran, izdržljiv i prljav i lak za nošenje.

Takođe dolazi sa držačem koji se može koristiti za podešavanje i lako usmeravanje kao i svaki drugi otvor za ventilaciju u automobilu.

Nizak nivo buke: Grejač i hladnjak vazduha u automobilu ne vole druge tradicionalne automobile koji imaju veću buku. Izduvavanje toplog vazduha ili toplog grejača automobila je glasnije, njegova buka je mala, potrošnja energije niska. Možete uživati u bilo kom trenutku.

Pogodan za većinu automobila. Jednostavna za instalaciju: Plug and play, baza se može montirati pomoću šrafova ili samolepljive trake (pakovanje je uključeno), samo je uključite u upaljač vašeg automobila i uključite, veoma zgodno i lako za upotrebu. (Potvrdite da snaga upaljač nije niža od 12V/10A/120V pre kupovine. )

Paket uključuje: 1 set ventilatora za grejanje automobila

Na stanju samo komplet crna grejalica! ! !
ID Oglasa: #163376798
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.