slika
1 od 1

BadBoys Keramički šampon 500ml

1.500 din

Niš
Novo
19
0
pre 9 dana
Gshopauto Nis
Član od 31.07.2022.
Svi oglasi

Je koncentrovani šampon za automobile na bazi SiO2, sastavljen od najkvalitetnijih surfaktanata, zajedno sa najnovijom SiO2 tehnologijom, koja obezbeđuje zaštitni hidrofobni sloj.
RRCustoms BadBois keramički šampon

Je koncentrovani šampon za automobile na bazi SiO2, sastavljen od najkvalitetnijih surfaktanata, zajedno sa najnovijom SiO2 tehnologijom, koja obezbeđuje zaštitni hidrofobni sloj. Keramički šampon lako probija prljavštinu, kako bi osigurao dubinsko i bezbedno čišc´ enje spoljašnjosti vozila, zaštic´ enog keramičkim premazom. Kada se koristi na neobloženim površinama, stvara klizav, hidrofobni sloj, obezbeđujuc´ i zaštitu i svojstva samočišc´ enja.



Uputstvo za upotrebu:

Isperite automobil vodom pod pritiskom da biste uklonili labavu prljavštinu (za pretpranje preporučujemo Bad Bois Active Foam)
Dodajte 50 ml keramičkog šampona u kantu od 10 litara i dolijte toplom vodom. (proporcija 1: 200)
Pomoc´ u rukavice za pranje nanesite rastvor na površinu vozila, radec´ i u pravoj liniji od vrha do dna, pazec´ i da su sve oblasti pokrivene.
Isperite vozilo vodom pre nego što se proizvod osuši.
Na kraju osušite odgovarajuc´ im peškirom od mikrovlakana.


Savet:

Za još bolji efekat perlica, nanesite malu količinu keramičkog šampona direktno na rukavicu za pranje pre ispiranja i rasporedite je po spoljašnjosti vozila.

ID Oglasa: #161289957
Informacije
  • Gshop Niš internet prodaja .  
    -  Radno vreme :
            pon-pet
         10h  -  17h
    subota - nedelja neradni.    
    -  za 3 plus proizvoda besplatna isporuka na teritoriji Srbije .
    -  lično preuzimanje u Nišu.
    -  Novo u originalnoj ambalazi osigurano za transport .
    -  Mogućnost plaćanja preko računa .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.