slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Detailing četke (SET)

1.500 din

Vršac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksandar Tasić
Član od 12.03.2013.
kp izlog

Set od 5 mekih četkica za čišćenje nudi sve što vam je potrebno kako biste temeljno očistili različite površine u vašem domu ili vozilu. Svestrane su za korišćenje kako u mokrim tako i u suvim uslovima, čineći ih izuzetno praktičnim alatom za održavanje higijene.

 

Ove četkice su dizajnirane da efikasno uklone prašinu, mrvice i druge sitne nečistoće sa vazdušnih kanala, obloga, spojeva sedišta i drugih površina. Set sadrži 5 četkica različitih veličina, što vam omogućava da odaberete onu koja najbolje odgovara vašim potrebama čišćenja. Bez obzira da li je potrebno čišćenje uskih ili teže dostupnih prostora, ove četkice su dovoljno dugačke za lako dosezanje, ali istovremeno dovoljno tanke da se prilagode uskim prostorima.

 

Važno je napomenuti da su ove četkice posebno dizajnirane da budu nežne prema osetljivim površinama, osiguravajući da čišćenje ne ošteti ili ne izgrebe površine. Osim kao set, mogu se nabaviti i pojedinačno, što omogućava prilagođavanje vašim potrebama čišćenja. Bez obzira na to da li se koriste kod kuće ili u automobilu, ove meke četkice za čišćenje su pouzdan izbor za održavanje čistoće i svežine vašeg okruženja

 

ID Oglasa: #165389086
Informacije

U Poruci navedite svoje podatke:
Ime, Prezime, Ulica, Broj, Mesto i kontakt telefon

 

Pogledajte i moje ostale oglase . ..

 

- moguće lično preuzimanje u Vršcu

- mogućnost dodatnog slikanja predmeta na zahtev, i slanja slika na viber/whatsapp.

- robu šaljem preko pošte, Post express-om.

- za sva dodatna pitanja mozete pozvati na broj (060/354-0044)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.