slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Frižider za auto

6.800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
25
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Napravite putovanja udobnijim i osvežavajućim uz frižider za auto. Ovaj frižider je praktičan i jednostavan za korišćenje, omogućavajući vam da održite vaša pića i hranu svežim dok ste na putu.

Sa zapreminom do 4L, ovaj frižider za auto ima dovoljno prostora da smestite pića, voće, užinu, lekove i još mnogo toga. Dva podešavanja omogućavaju vam da birate hlađenje ili grejanje, što znači da možete čuvati hladne napitke ili toplu hranu.

Mini frižider je mali i nečujan, dimenzija samo 24,3 x 17,8 x 26 cm, tako da ga možete jednostavno smestiti u svoj automobil, a da ne ometa vožnju. Ovo je odličan dodatak za putovanja sa porodicom ili prijateljima, kada želite da se osvežite bez zastoja na benzinskoj stanici.

Karakteristike:
  • Zapremina: do 4 litara
  • Dimenzije: 24,3 x 17,8 x 26 cm
  • Težina: 1,87 kg
  • Temperaturni raspon: 5 – 65 stepeni Celzijusa
  • Dva podešavanja: hlađenje ili grejanje
  • Pogodan za čuvanje hladnih pića, voća, lekova i drugih namirnica
  • Mogućnost čuvanja toplih obroka, čaja, kafe i drugih napitaka
  • Otporan na vibracije i udarce tokom vožnje
  • Lako prenosiv uz pomoć držača na gornjoj strani
  • Policu za deljenje rashladnog prostora na dva dela
  • Odstranjivi deo u vratima frižidera
  • Brzo paljenje hlađenja ili grejanja preko prekidača na zadnjoj strani frižidera

Dobro osmišljen dizajn mini frižidera je prikladan i lako se koristi. Otvoreni frižider ima police za deljenje rashladnog prostora na dva dela, i ima manji odstranjiv deo u vratima frižidera za čuvanje dodatnih stvari. Na gornjoj strani frižidera nalazi se držač za prenošenje, što ga čini praktičnim za korišćenje.

Mini frižider takođe može zadržavati toplotu, tako da je idealan i za hladne zimske dane. Bilo da želite da sačuvate topli obrok, čaj ili kafu, naš mini frižider će to učiniti za vas. Temperaturni raspon ovog frižidera je od 5 do 65 stepeni Celzijusa, tako da možete precizno podesiti temperaturu prema vašim potrebama.

Povezivanje mini frižidera za automobil je brzo i jednostavno. Na zadnjoj strani frižidera nalazi se prekidač za paljenje hlađenja ili grejanja, tako da možete lako kontrolisati temperaturu u frižideru. Sa samo 1,87 kg, ovaj mini frižider je praktičan i jednostavan za korišćenje, a istovremeno vam pruža udobnost i praktičnost tokom dugih putovanja.

ID Oglasa: #165868603
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.