slika
1 od 1

IPONE sprej za podmazivanje zupčanika Grease R 500ml

1.594 din

Kučevo
Novo
4
0
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

 

Šifra proizvoda: IP00558     Ipone GREASE R visokotehnološka mast na bazi aluminijuma u spreju otporna na ekstremno visoke temperature do 800 ° C. Idealna je za podmazivanje i zaštitu pokretnih mehanizama, osovina, ležajeva, vijaka. . . Pruža efikasnu zaštitu od habanja, korozije i oksidacije. Štiti od prodiranja vode i korozije na podmazanim površinama, jer se ne povezuje sa vodom. Otporna je na starenje, habanje i istiskivanje. Štiti i sprečava oštećenja površina prilikom povećanog opterećenja. Boca pod pritiskom obezbeđuje precizno nanošenje u tankom sloju i ravnomerno raspoređivanje po površini koju želimo podmazati.
- Način upotrebe :
-Snažno protresti bocu.
- Naneti mast površinu.
-Dostupno u pakovanj od 500 ml.

ID Oglasa: #164237497
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.