slika
slika
1 od 2

K2 tečnost za pranje felni ROTON PRO 1L CHERRY

1.170 din

Kučevo
Novo
35
3
pre 2 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

K2 Roton Pro postao je bestseler i pre nego što je prva boca izašla iz proizvodnje. Posebno dizajniran, sa jedinstvenom formulacijom ovaj proizvod će oduševiti sve koji imaju priliku da se suoče sa bilo kojim izazovom sa prljavštinom na točkovima. Iz snova i beskompromisan. Rođen iz strasti i iskustva. To je K2 Roton Pro. K2 Roton Pro je odličan čistač točkova sa efektom krvavog točka. Izvanredna konzistencija gela spektakularno uklanja prljavštinu sa aluminijumskih, hromiranih i farbanih točkova. Debeli sloj gela lako uklanja mulj sa kočionih pločica i prljavštinu sa puta. Crveni efekat krvarenja dokazuje hemijsku reakciju sa prljavštinom, pokazuje efikasnost čišćenja i omogućava kontrolu procesa čišćenja. Snažan, efikasan i siguran za obojene elemente, gumu ili plastiku. Ima neutralan pH i može se koristiti i kao deironizator za čišćenje farbanih elemenata od metalnih zagađivača. Štaviše, karakterističan miris ove vrste proizvoda zamenili smo delikatnim mirisom trešnje kako bismo K2 Roton Pro učinili još udobnijim za upotrebu. U slučaju velike prljavštine preporučuje se upotreba K2 Roton Pro sa K2 Detailing četkom.

ID Oglasa: #156911137
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.