slika
1 od 1

Kwazar Venus 360 / 2L

2.600 din

Zrenjanin
Novo
14
2
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baždar Auto Shop
Član od 01.10.2011.
Svi oglasi

Kwazar Venus 360 je revolucionarna prskalica koja će transformisati način na koji nanosite svoje omiljene hemikalije za detalje. Opremljena inovativnom funkcijom od 360 stepeni, ova prskalica omogućava vam da prskate pod bilo kojim uglom, čineći proces nanošenja hemikalija lakšim i manje napornim.

Jedna od ključnih karakteristika Venus Pro+ je njegova pumpa koja se nalazi na vrhu boce. Ova pumpa omogućava vam da jednostavno napumpate pritisak unutar boce, čime eliminirate potrebu za kontinuiranim povlačenjem okidača. Na zadnjoj strani ručke, pronaći ćete ergonomski dizajniran okidač za palac koji vam omogućava potpunu kontrolu nad protokom, a proizvod se raspršuje u ravnomernoj magli. Ovaj inovativni pristup ne samo da štedi vaš trud, već i štedi vaše vreme, čineći proces detaljnog čišćenja bržim i efikasnijim.

ID Oglasa: #159535700
Informacije

Autokozmetika, hemija i oprema za Vaš automobil.

Radno vreme 08h-20h. Subota 08h-15h

 

Dostava AKS kuriskom službom u roku od 7 dana.
Troškovi transporta:
Do 5kg - 380 din.
Do 15kg - 500 din.
Do 30kg - 600 din.
Besplatna poštarina za iznos preko 7.000 dinara.
Plaćanje gotovinski ili virmanski preko računa.
Sva roba se dobija sa fiskalnim računom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.