slika
1 od 1

Liqui Moly bakarna pasta 100g

960 din

Kučevo
Novo
31
1
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog
Sredstvo za odvajanje i mazivo izrađeno od najfinijih čestica bakra za mašinske elemente izložene visokim toplotnim opterećenjima. Omogućava jednostavno demontiranje nakon dužeg perioda rada. Bakarna pasta koristi se za najviše temperature u vijčanim spojevima i razdelnim površinama koje su izložene visokim temperaturama, visokim pritiscima i korozivnim uticajima. Raspon radne temperature: - 30 ° C do + 1.100 ° C.

Namenjena je za podmazivanje i zaštitu od korozije za termički naglašene spojeve. Hemijska i petrohemijska industrija, elektrane, keramička industrija, proizvodnja mašina i vozila. Ovde posebno za vijčane spojeve na izduvnim kolektorima, prigušivačima, delovima šasije.

Liqui Moly kataloški broj: 3080

Pakovanje: 100g.

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka
ID Oglasa: #158141104
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.