slika
1 od 1

Liqui Moly Blei Ersatz Aditiv 250ml. aditiv za dodatak olova

970 din

Kučevo
Novo
67
0
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

Olovo je zabranjeno u gorivu skoro u svim zemljama Evrope. Tako su sada stariji automobili, čiji motori zahtevaju olovo u gorivu zbog podmazivanja ventila, izloženi dodatnom habanju, značajnom gubitku kompresije i snage motora i čak većem oštećenju motora. Zamena za olovo od LIQUI MOLY-ja je sredstvo koje obezbđuje optimalno podmazivanje i zaštitu od habanja a takođe sprečava ozbiljnije kvarove motora. PRIMENA: Dodaje se u gorivo posle punjenja rezervoara. Odnos mešanja je 1:1000 i sadržaj boce je dovoljan za 250 l goriva.

Kataloški broj: Liqui Moly 1010

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d. o. o. Svilajnac

ID Oglasa: #158139505
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.