slika
1 od 1

Liqui Moly Motor Protect 500ml. aditiv za motorno ulje za 50

3.260 din

Kučevo
Novo
121
6
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

Liqui Moly Motor Protect je potpuno sintetički dodatak za ulje nove tehnologije bez krutih sastojaka. Značajno eliminiše istrošenje i trenje pomoću EP i AW dodataka. Jedinstveni sastav dodataka formira tanki uljni film omogućujući odlično podmazivanje kod velikih pritisaka i visokih temperatura. Tretman je dovoljan za 50000 km. Njegovim korišćenjem praktično se eliminiše trenje. MOTOR PROTECT pruža sledeće pogodnosti: - značajno smanjenje trošenja delova - produžava vek trajanja motora - smanjuje potrošnju goriva i nivo zagađivanja zahvaljujući smanjenju trenja. - odlične karakteristike motora i tiši rad. Dodaje se obavezno u sveže ulje nakon izmene. 500ml je dovoljno za 5 litara ulja. Kada se doda čak i u moderna potpuno sintetička ulja smanjuje istrošenje i do 35%. Namena: Za benzinske i dizel motore . Nije pogodan za upotrebu na motociklima sa mokrim kvačilom.

UPUTSTVO Motor Protect aditiv treba dodati otprilike svakih 50.000 km prilikom zamene ulja. Jedna boca aditiva od 500ml je dovoljna za 5 litara ulja. Smanjite navedenu zapreminu ulja za 500ml. Radi uštede, proizvod treba dodati tokom ili neposredno nakon menjanja ulja . Motor Protect je kompatibilan sa svim mineralnim i sintetičkim uljima.

Liqui Moly code: 2866

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

ID Oglasa: #158094948
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.