slika
1 od 1

Liqui Moly Pro-Line Diesel System Reiniger K aditiv za čišće

3.290 din

Kučevo
Novo
60
4
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

Sadrži visokoefikasnu kombinaciju dodataka za brzo i potpuno čišćenje štetnih naslaga u sistemu goriva dizel motora. Pruža optimalnu zaštitu od korozije i povećava efikasnost motora. Pogodan za sve dizel motore uključujući i „ common rail” kao i motore sa sistemom pupma – dizna.

UPOTREBA: Dodavati u rezervoar tokom svake inspekcije i nakon popravki sistema za gorivo. Da biste eliminisali probleme, preporučujemo mešanje proizvoda sa gorivom tokom punjenja gorivom tokom perioda od približno 2.000 km. Sadržaj limenke dovoljan za maks. 300 litara goriva.

Kataloški broj: Liqui Moly 5144

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

ID Oglasa: #154231549
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.