slika
slika
1 od 2

Pena cistac automobila

700 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
81
5
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trimusketara
Član od 09.02.2018.
Svi oglasi
Sredstvo za čišćenje, penastog aerosola. Ovo je univerzalno sredstvo za uklanjanje mrlja dizajnirano za čišćenje različitih površina automobila i uklanjanje masnih mrlja. Ima širok spektar primene: pogodan je za čišćenje tkanina i zamena za kožu, za plastične i gumene površine. Koristi se za čišćenje presvlaka, sedišta, plastičnih ploča automobila, branika i točkova. Efikasno uklanja mrlje sa ulja, kafe, sokova, voća, karmina. Daje površinama negovani izgled. Ima antistatička svojstva. Štiti obrađene površine od prašine. Eliminiše neprijatne mirise, uključujući miris duvana. Može se koristiti profesionalno i kod kuće. Jednostavan za korišćenje.
Čisti od prljavštine i prašineEfikasno uklanja masne mrljeSvestrani: pogodan za čišćenje tkanina, zamena za kožu, plastiku, gumuIma antistatička svojstvaEliminiše neprijatne miriseJednostavan za korišćenjeZapremina: 650 mlMože se koristi za fleke koje imate i u vašem domu
Uputstvo za upotrebu:
Dobro protresite bočicu sredstva za čišćenje. Poprskajte sredstvo za čišćenje na mrlju i ostavite nekoliko minuta. Obrišite preostalu penu sunđerom. Za tvrdokorne mrlje, ponovite postupak nekoliko puta.
Mogucnost preuzimanja licno Novi Beograd ili slanje brzom postom ostavite podatke saljem postexpresom ili bexom 0644737001 Darko Ime i prezime Ulica i broj Mesto Broj telefona 
ID Oglasa: #146512524
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.