slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Peskir za susenje automobila

2.500 din

Batočina
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
20
0
pre 12 dana
Bojan Ceca Velic
Član od 09.01.2022.
Svi oglasi

Novo na trzistu.

Veoma efikasan peskir za susenje automobila.

Dupla strana

Nežan na površini

Može se prati iznova i iznova

Savršeno za automobil, čamac, kamper, kamion, motocikl itd.

Ogromna moc upijanja.

 

GSM: 1600

Veličina: 50x80cm

 

Uputstvo za negu: Perite na 40 stepeni bez omekšivača. Preskočite običan deterdžent jer običan deterdzent ima sposobnost da "zatvori" vlakna i pogoršava upijanje peskira. Mi takodje imamo I specijalni deterdzent (deterdžent od mikrovlakana) ukoliko zelite da vam ovi peskiri traju veoma dugo.

 

Ukoliko se odlucite da peskire kupite od nas mi cemo vam objasniti kako da na najbolji nacin odrzavate peskire da vam sto duze traju i do par godina.

 

Popust na vise komada

 

Takodje u ponudi imamo i druge mikrofiber krpe, za poliranje od 500 gsm, za brisanje keramike od 350 gsm,   za stakla od 350 gsm,   za odrzavanje enterijer 300 gsm.  

Peskire za susenje automobila 50x80 od 1600 gsm, 50x80 od 800 gsm,   50x70 od  600 gsm , tornadore, mikrofiber aplikatore, cetkice za enterijer, i jos mnogo toga za detailing 

Na stanju imamo I nekoliko vrsta profesionalih hemikalija za predpranje, pranje, instrument tablu, iron remover, tar remover, quick detailng, buster za keramicku zastitu, neutralni sampon itd.

Javite nam se, a mi cemo vam rado dati svaki potreban savet za sve u vezi auto detailinga.

ID Oglasa: #166162667
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.