slika
1 od 1

Prah za Zaptivanje Hladnjaka

185 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
57
7
pre 2 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Autodragstor online
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Dizajniran za brzo uklanjanje curenja iz sistema za hlađenje automobila zapremine do 8 litara. Kompatibilan sa svim vrstama rashladnih tečnosti. Ne šteti svim vrstama zaptivki, zaptivki i creva. Pogodno za bakarne, mesingane i aluminijumske radijatore.

Skinite poklopac hladnjaka nakon što se uverite da je motor isključen i da se ohladi. Sadržaj bočice dodajte u rashladnu tečnost kroz vrat hladnjaka. Ako hladnjak automobila nema vrat, odvojite gornje crevo rashladnog sistema i dodajte zaptivač. Po potrebi dodajte rashladnu tečnost. Vratite crevo i pokrenite motor sa uključenim grejačem i isključenim klima uređajem 20-25 minuta. Curenje će početi da se eliminiše ako oštećenje sistema za hlađenje nije preveliko.

Ne dodavati zaptivač u ekspanzioni rezervoar rashladne tečnosti!


Šifra artikla:       KR130

ID Oglasa: #131510307
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.