slika
1 od 1

Sonax Tyre Gloss Black Beast Effect sjaj za gume sprej 500ml

1.490 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
17
1
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miki 062/201-078
Član od 06.06.2012.
Svi oglasi

SONAX Tyre Gloss Black Beast Effect sjaj za gume za savršenu, duboku crnu sjajnu završnu obradu za tren oka! Nema više pucanja, preranog starenja i bledenja, guma je redovno negovana i zaštićena. Sjajni izgled traje nekoliko nedelja oko gume. Super jednostavan za upotrebu: poprskajte, ostavite da deluje, gotovo! Pogodno za sve vrste guma. Sa voćnim mirisom bobica.

Uputstvo za upotrebu:
Prvo, temeljno očistite gumu, npr. SONAX sjajnim šamponom, i ostavite da se osuši. Protresite bocu pre upotrebe. Vodite računa da ne prskate po gaznoj površini (opasnost od klizanja! ). Pokrijte gaznu površinu ako je potrebno. Ravnomerno prskajte spoljni deo gume sa udaljenosti od oko 20 cm. Ne nanositi na kočnice ili gazeće površine guma. Lagano pomerite vozilo da biste tretirali donju stranu guma. Ostavite da deluje 5 minuta. Ako je potrebno, smanjite sjaj ili uklonite tragove čistom krpom.

Napomena:
Ne koristiti na vrućim površinama.

Pakovanje: sprej 500ml.

Sonax kataloški broj: 434400

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

ID Oglasa: #166211546
Informacije

telefon za kontakt 062/201-078

KP poruke, VIBER, SMS

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.