slika
1 od 1

Sprej za kokpit Fresh Shine 9819844

736 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
7
1
pre 3 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Boris
Član od 04.04.2016.
kp izlog

SVE U JEDNOM, KOKPIT SPREJ I OSVEŽIVAČ od vanile 
Brzo i jednostavno obnavlja sjaj svim unutrašnjim plastičnim površinama. Zahvaljujući novoj tehnologiji u proizvodnji mirisa, mirisna aroma traje 8 dana u automobilu. Antistatička zaštita koju proizvod pruža odbija prašinu i nečistoće. Dostupan u više mirisnih aroma.
Kornjačini saveti: Previše sjaja. Višak ukloniti vlažnom krpom kako bi se umanjio sjaj. Ne prskati direktno u otvore i kanale, uvek otvoriti vrata i prozore kako bi se osigurala dobra ventilacija. Kako bi se izbegla prekomerna upotreba, blizu stakla sredstvo naneti pomoću krpe
Uputstvo za upotrebu: 1. Dobro promućkati bocu, uvek uraditi test na manje vidljivom mestu. 2. Ravnomerno poprskati po površini sa najmanje 15 cm udaljenosti. 3. Ostaviti da odstoji 30 sekundi i obrisati čistom, mekanom krpom.
Pakovanje: 500ml

Za sve potrebne informacije o kolicini i raspolozivosti, kontaktirajte nas.
Uz robu se dobija fiskalni racun.
Zvati tel. od 08:16h, subotom od 08:15h ili kontaktirajte porukom na kupujem prodajem u bilo koje vreme.
Troškove isporuke brzom poštom snosi kupac.
Roba se šalje pouzecem.

ID Oglasa: #155240743
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.