slika
slika
slika
1 od 3

Sprej za negu plastike

750 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
173
17
danas
Odgovara na 56% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Cane - Teona
Član od 01.10.2020.
Svi oglasi

Sprej za poliranje unutrašnjosti auta namenjen je detaljnom čišćenju enterijera u vašem autu, tj. i čišćenju plastike i delova od veštačke kože koje niste znali do sada čime da čistite.

Duboko prodire u plastične mini reljefe i uklanja duboko urezanu prljavštinu ne samo ne oštećujući plastiku, već je i štiteći i dajući joj pun sjaj za samo nekoliko minuta, a efekat traje nedeljama, pa će vam samim tim i bočica dugo trajati.

Za razliku od brojnih drugih preparate ovog tipa, ovaj sprej je napravljen od ekološki prihvatljivih materijala i koristi formulu bez ulja i bez mirisa. S obzirom da nema ulja, neće se lepiti niti za sebe lepiti prašinu odmah nakon brisanja, što se sa nekim sredstvima dešava.

Korišćenje je vrlo lako: samo prsnete sprej na željeno mesto i pređete preko njega sunđerom. Postupak možete ponoviti sve dok ne postignete željeni sjaj.

100ml

Porucivanje:

Ime i prezime 

Ulica i broj 

Mesto 

Telefon za kontakt 

ID Oglasa: #149470460
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.