slika
slika
1 od 2

Sredstvo za održavanje vinila 500ml mat

1.411 dinFiksno

Beograd
Novo
7
0
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Ivica Vasić
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Billionaire Vinyl Protectant Matt je sredstvo za čišćenje sa mat efektom koje je efikasno na površinama od plastike, gume i vinila. Ovo ekskluzivno sredstvo bez silikona posebno je formulisano za čišćenje i matiranje kontrolnih tabla, vinilnih površina, gume i plastike, pružajući prijatan miris kokosa.                               

Naša ekskluzivna formula bez silikona specijalno je dizajnirana za čišćenje i matiranje kontrolnih tabla, vinilnih površina, gume i plastike, s prijatnim mirisom kokosa u pakovanju od 500 ml. Sačuvajte lepotu instrument table vašeg automobila uz formulu koja nije masna i pruža UV zaštitu. Efikasno uklanja prašinu i prljavštinu, pružajući prelep mat finiš i antistatički efekat koji osvežava tretiranu površinu.
Naćin upotrebe:
Pre upotrebe, dobro promućkajte i nanesite obilnu količinu na mikrofiber krpu. Ravnomerno nanesite proizvod, a zatim, nakon nanošenja, obrišite višak suvom i čistom mikrofiber krpom.

Izbegavajte nanošenje na veoma vruće površine i redovno ga koristite radi maksimalne zaštite. Zapamtite, ključ za savršeno čišćenje je u nanošenju, uklanjanju i sušenju! Zahvaljujući našim proizvodima koji su sigurni 100%, očuvaćete izgled svog vozila i dugoročno sačuvati njegovu lepotu. Billionaire pruža profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu

 

Šifra artikla: BLN0190

ID Oglasa: #161231049
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.