slika
1 od 1

Sredstvo za pranje i voskiranje bez vode 750ml

1.533 dinFiksno

Beograd
Novo
20
2
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Ivica Vasić
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Sredstvo za pranje i voskiranje bez vode od strane Billionaire
Ovaj posebno dizajniran proizvod omogućava potpuno pranje vozila, uključujući točkove i gume, bez potrebe za korišćenjem vode. Uživajte u prijatnom mirisu breskve dok efikasno uklanjamo prljavštinu. Sigurno čisti i nanosi zaštitni sloj hidrofobnog voska. Doživite visoki sjaj i glatku, klizavu površinu koja odbija prašinu, čime vaše vozilo ostaje blistavo. Pre svake upotrebe dobro promućkajte proizvod zbog njegove multikomponentne formule. Nanesite po delovima, prskajte po površini i trljajte krpom od mikrovlakana kako biste uklonili uporne nečistoće. Zatim uklonite višak i osušite krpom za detalje dok ne dobijete suvu, čistu i sjajnu površinu. Za značajna nakupljanja blata, prašine ili prljavštine, razmotrite prethodno pranje. Izbegavajte nanošenje proizvoda na toplu karoseriju; poželjno je da se primenjuje u senci. Zapamtite, ključ za savršeno čišćenje je naneti, ukloniti i osušiti!
Zahvaljujući našim potpuno sigurnim proizvodima, čuvaćete izgled svog vozila i očuvaćete njegovu lepotu tokom vremena. Billionaire vam pruža profesionalne rezultate i dugotrajnu zaštitu.

 

Šifra artikla: BLN0145

ID Oglasa: #161229838
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.