slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Lanci za Sneg KONIG Easy Fit SUV 10 Grupa 225-267

39.950 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
319
4
pre 4 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
Kö nig  Easy fit SUV

Napomena: Extra brza montaza. Po specifikaciji proizvodjaca montiraju se za 12 sekundi.

235/70-16    255/65-16    225/70-17   235/65-17   255/55-17  235/60-18
225/55-19    235/50-19    255/45-19   255/40-20   245/40-20

Konig Easy-Fit SUV lanci za sneg sa najbržim postavljanjem - samo 12 sekundi.

Konig (Thule) Easy-Fit su inovativni lanci lanci za sneg sa najbržom montažom. Za samo 12 sekundi na točku vozila. Brzo postavljanje i brzo otpuštanje lanca. Namenjeni za SUV, krosover, džipove i terenska vozila za vožnju po putu. Nisu namenjeni terenskoj vožnji.  

Aluminijumska šipka nalazi se u sredini sistema automatskog zatezanja: jednostavno otvorite ugrađenu papučicu i pritisnite nogom prema dole kako biste aktivirali sistem zatezanja. Pomicanjem automobila lanac će se automatski postaviti oko gume.

Spoljni sistem za brzo otpuštanje: jednostavno pritisnite crvenu dugmad na aluminijumskoj šipci i otpustite sigurnosnu kuku – lanci će se sami otpustiti.

Karakteristike
  • Razmak od 10 mm na unutrašnjoj i na gaznoj površini gume.
  • Sistem unutrašnjeg lučnog zatezanja čini postavljanje lanaca intuitivnim: od vrha prema donjem delu točka.
  • Aluminijumska središnja šipka nalazi se u sredini sistema automatskog zatezanja: jednostavno otvorite ugrađenu papučicu i pritisnite nogom prema dole kako biste aktivirali sistem zatezanja. Pomicanjem automobila lanac će se automatski postaviti oko gume.
  • Dodatna ojačanja za razbijanje leda kako bi se omogućilo bolje prianjanje, pouzdanost i izdržljivost.
  • Spoljni sistem za brzo otpuštanje: jednostavno pritisnite crvenu dugmad na aluminijumskoj šipci i otpustite sigurnosnu kuku – lanci će se sami otpustiti.
  • Najlonska zaštita od ogrebotina za naplatke od legure.
  • Praktična i izdržljiva torba s ugrađenim uputstvima može se upotrebiti kao prostirka prilikom postavljanja.
  • Homologacije/atestiranje/usklađenost: Ö -Norm 5117, UNI 11313, TÜ V
  • Nisu namenjeni terenskoj vožnji.
Tehnički podaci Konig Easy Fit SUV Unutrašnji klirens 10 mm Spoljna montaža ✖ Samozatezanje (1 zaustavljanje) ✓ Ručno zatezanje (2 zaustavljanja) ✖ Brzo spoljno otpuštanje ✓ Kruti sistem za montažu ✓ Unutrašnja sajla ✖ Zaštita alu felni ✓ Ojačanja za razbijanje leda ✓ Mikroregulacija ✓ Kompatibilni s ABS/ESP-om ✓

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #130236684
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.