slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Sigurne trake za sneg

1.599 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
249
3
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
TEDY SHOP SRBIJA
Član od 16.12.2020.
kp izlog
Sigurne trake za sneg su dodatna oprema koja je potreba apsolutno svakog vozača. Kako iskusnog tako i onog manje iskusnog. Pored svih stvari i obuka koje obavljamo na polaganju vozačkog ispita, retko se susrećemo sa obukom vožnje po snegu. Kako bismo smanjili rizik vožnje po klizavom i opasnom terenu, potrebne su nam dobre gume(Pneumatici), iskustvo vožnje po snegu i pravilne reakcije u slučaju proklizavanja.   Na samom polaganju vozačkog ispita, retkost je obuka postavljanja zimske opreme. Iako su u obavezi, svi vozači da je poseduju. Početnici, a i iskusni vozači često imaju ozbiljnih problema oko postavljanja lanaca.   Letnje gume, na temperaturi ispod 7 ℃, gube svoju najvažniju karakteristiku - dobro prijanjanje na asfalt, a njihov zaustavni put prilikom kočenja je i do dva puta duži od propisanog traga koji ostavljaju zimski pneumatici.   Kako bismo sprečili mogućnost da do ovakvih stvari dođe, odlučili smo da ovim proizvodom Sigurne trake za sneg pomognemo svim vozačima. Cilj je da i oni koji imaju manjak iskustva u postavljanju zimske opreme, budu bezbedniji. Sada je postavljanje traka definitivno jednostavnije rešenje od lanaca. Ne rizikujte i budite uvek spremni.   Dodaćemo neke stavke koje bi trebalo da imate kao obaveznu zimsku opremu:   U svom gepeku, držite uvek trake/lance, rukavice za postavljanje, zimsku odeću, uže za vuču, sveću i upaljač i lampu.

 

 

 

Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda. Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,

Kontakt telefon primaoca.

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova. Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.

n.

ID Oglasa: #146647048
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.