slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

CLARION NZ502E divx usb bletooth navigacija - na izvlačenje

230 €

Beograd | Voždovac
Korišćeno
Dostupno odmah
154
3
pre 14 dana
Odgovara na 3% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Multimedie-Prodaja-Ugradnja ✅
Član od 22.07.2009.
Svi oglasi

potpuno ispravno I očuvano. kompletan.

 

Izuzetan ekran osetljiv na dodir i vizuelni kvalitet Brza i jednostavna instalacija je samo formalnost.

Kada je u funkciji, NKS502E otkriva 7-inčni ekran osetljiv na dodir. V-VGA tehnologija i rezolucija 800k480 obezbeđuju da ovaj ekran visoke definicije ima nepogrešiv vizuelni kvalitet.

Opremljen intuitivnim korisničkim interfejsom nove generacije, možete videti opseg funkcija koje su vam dostupne na ovim jedinicama jednostavnim prelaskom prsta preko ekrana. Funkcija 'Aktivna ikona' pruža potpunu interaktivnost. Ikone menija su animirane kao mozaik sličica koje rekreiraju sadržaj funkcije u minijaturi.

Imate zgodnu opciju da prilagodite svoj interfejs tako što ćete organizovati redosled ikona koje se prikazuju na ekranu prema vašim željama. Odzivna navigacija sa veoma širokom pokrivenošću i mnoštvom opcija! Obe multimedijalne jedinice mogu se koristiti za navigaciju kroz 44 evropske zemlje.

Clarion se specijalizovao za minijaturizaciju koja je oživljena u automobilu: sve je uključeno, sve do 8GB mikro SD kartice na kojoj se nalaze podaci o mapi kao i svi mogući dodaci POI i radarske mape.

To znači da nisu potrebne dodatne periferije. MP3 plejeri, iPod i iPhone uvek su na prvom mestu NKS502E daje puno značenje zabavi u automobilu, uglavnom zahvaljujući integrisanom DVD/CD plejeru i podršci za MP3, VMA, MPEG1/2/4 ili AAC datoteke. USB port je kompatibilan sa svim MP3 plejerima, zajedno sa iPod i iPhone uređajima.

Dodatna 3.5 utičnica na prednjoj strani zaokružuje jedinice tako da ništa nije prepušteno slučaju u pogledu audio i video zapisa. < span verdana', 'sans-serif'; ="" times="" nev="" roman'; '="" stile="font-size: 10pt; "> Komunikacija u hendsfri režimu Komunikacija je sinonim za slobodu sa Bluetooth Parrot modulom koji je takođe uključen.

Kompatibilan sa širokim spektrom mobilnih telefona i redovno ažuriran, omogućava vam da komunicirate potpuno bezbedno preko mikrofona integrisanog na prednjoj strani jedinice.

Ceo sadržaj vašeg imenika će se automatski preuzeti na uređaj tako da može biti prikazan na ekranu, što olakšava traženje vaših kontakata.

Konačno, Bluetooth funkcija takođe pruža mogućnost slušanja svih vaših omiljenih muzičkih fajlova uskladištenih na vašem telefonu u automobilu putem Streaming Audio-a! Karakteristike Clarion NKS501E: DVD-Video/DVD± R/DVD± RV/CD/CD-R/RV spreman Ugrađena navigacija na 8 GB MicroSD kartici Ugrađeni RDS-TMC tjuner MP3/VMA/AAC kompatibilan sa ID3-TAG ekranom 18 FM, 6 MV memorisanih radio stanica iPod direktna kontrola preko USB-a (zahteva opcioni CCA748 kabl za reprodukciju iPod video zapisa) Zadnji USB konektor 2 AV ulaza RCA ulaz za kameru za zadnji pogled, NTSC / PAL kompatibilan Kontrola jačine zvuka sabvufera 24-bitni D/A pretvarač Ugrađeni visokopropusni filter .

ID Oglasa: #163826114
Informacije

Moguće preuzimanje-Bg Voždovac
Od 09-18h

Poručivanje i upit možete obaviti pozivom

tel 065 4058324 ili slanjem poruke 24h na Viber i SMS sa podacima:

*Naziv artikla- slika ili link
*Ime i prezime
*Ulica i broj
*Mesto i poštanski broj
*Broj telefona

Dostava brzom poštom, plaćanje pouzećem.

Nisam u mogućnosti blagovremeno da odgovorim na Kp poruke, hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.