slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pioneer AVIC-Z6330BT - bt,usb,mp3,dvd,divx,mirrorlink,navi

350 €

Kusadak
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
38
1
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Igor Jovanović
Član od 30.10.2010.
Svi oglasi
Опис ставке

Ви-Фи омогућен врхунски уграђени АВ систем за навигацију са 6,2-инчним 24-битним отпорним екраном на више додира са јасним типом праве боје. Уживајте у Аппле ЦарПлаи бежичној мрежи, Вазе-у и Блуетоотх-у. Двоструки УСБ и улаз за двоструку камеру су такође укључени, као и супериорне аудио и видео перформансе.

Пионеер-ов АВИЦ-З630БТ не само да укључује детаљне уграђене европске ОВДЕ навигационе мапе, већ сада подиже повезивање паметних телефона на потпуно нови ниво, захваљујући уграђеном Ви-Фи-у. Заборавите неуредне каблове који висе преко ваше контролне табле, уживајте у Аппле ЦарПлаи бежичној мрежи, на Пионеер начин. У Вазе-у (преко Аппле ЦарПлаи-а и Вирелесс Мирроринг-а) и ВебЛинк-у можете уживати и са модерних паметних телефона, као и са Блуетоотх бежичне мреже.  

Ова АВИЦ јединица доноси 6,2-инчни 24-бит Труе Цолоур Цлеар Типе отпорни ВВГА мулти-тоуцх екран у вашу контролну таблу са новим, побољшаним, лаким за коришћење графичким корисничким интерфејсом, дизајнираним око безбедног и глатког рада током вожње. Персонализујте подешавања по свом укусу, дању или ноћу.  

Пионеер-ов АВИЦ-З630БТ такође може пресликати ваш паметни телефон и поседује Дуал УСБ улазе. На крају, да бисте заиста добили најбоље од аудио и визуелних перформанси, АВИЦ-З630БТ има компоненте високог квалитета звука.

ЦамперВан Навигатион

Крећите се безбедно и удобно широм Европе захваљујући детаљним уграђеним навигационим мапама намењеним корисницима Цампервана.

ОВДЕ® Мапе

Свеобухватна база података мапа ХЕРЕ® која покрива Европу, омогућавајући корисницима да руте до милиона дестинација. АВИЦ модели осигуравају да можете имати најновију базу података мапа захваљујући најновијој гаранцији за карте.

ТМЦ (канал саобраћајних порука)

Будите информисани о саобраћајним и путним информацијама које се испоручују директно у ваш навигациони систем.

Ви-Фи®

Са уграђеним Ви-Фи® можете уживати у бежичном повезивању посебно дизајнираном да подржи везу за пренос података без кабла између вашег паметног телефона и пријемника.

Аппле ЦарПлаи

То је паметнији, сигурнији и забавнији начин да користите свој иПхоне® у аутомобилу. Аппле ЦарПлаи даје корисницима иПхоне-а невероватно интуитиван начин да упућују позиве, користе Мапе, слушају музику и приступају порукама само једном речју или додиром. Аппле ЦарПлаи захтева иПхоне 5 или новији са најновијом верзијом иОС-а.

Вирелесс Мирроринг

Дизајниран је да одражава ваш Андроид телефон преко Ви-Фи мреже на екрану главне јединице. Операције и процедуре бежичног пресликавања разликују се у зависности од повезаног мобилног уређаја. Погледајте упутство за употребу које сте добили уз ваш мобилни уређај. Ви-Фи Цертифиед Мирацаст™ захтева компатибилан уређај.

ВЕБ линк

Нова апликација ВебЛинк проширује забаву у аутомобилу невероватним светом апликација. Уживајте у персонализованој музици, видео снимцима и другом повезаном садржају који покреће ваш телефон/таблет и облак.

Вазе

Вазе је друштвена ГПС апликација за вожњу/навигацију која нуди мапу, саобраћај у реалном времену и разне друге информације којима можете да приступите на великом екрану Пионеер компатибилних мултимедијалних уређаја.

Блуетоотх®

Придржавајте се локалних закона о вожњи уз уграђени Блуетоотх (ХФП). Широкопојасни говор без употребе руку, бежични аудио стримовање (А2ДП) са претрагом извођача, албума и песама, једноставно упаривање и контрола звука (АВРЦП), Блуетоотх® бежична технологија учинила је живот у возилу безбеднијим и практичнијим.

6,2" Цлеар Типе отпорни екран осетљив на додир

Пионеер Цлеар Типе Ресистиве екрани су дизајнирани за прелепу оштру и детаљну репродукцију са побољшаном видљивошћу.

Направљено за иПод / иПхоне

Директно контролишите свој иПод / иПхоне, за пуњење, музику и видео преко опционог интерфејс кабла (продаје се засебно), у зависности од вашег иОС уређаја. Информације о песми, извођачу, времену и албуму су лепо приказане на екрану осетљивом на додир.

Дуал УСБ

Укључите музику свог путника док оставите свој уређај повезан, практично удвостручујући своју музику. Укључите, пуните и контролишите свој УСБ повезан уређај. Могућности су бесконачне.

Дуал Цамера Инпут

Двоструки улази за камере вам омогућавају да додате камеру за вожњу уназад (окренуту уназад) и предњу камеру које могу помоћи при предњој и задњој видљивости, вучи или паркирању.

ФЛАЦ

Уживајте у ФЛАЦ дигиталним аудио датотекама без губитака у вашем возилу са излазом за репродукцију у ЦД квалитету, без потребе за конверзијом.

13-појасни графички еквилајзер

Прилагодите свој аудио излаз до детаља за музичко искуство прилагођено вашим жељама.

Вишебојно осветљење

Упарите дисплеј и осветљење тастера са унутрашњим осветљењем вашег возила са низом бескрајних комбинација боја
ID Oglasa: #165870368
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.