slika
slika
slika
slika
1 od 4

Univerzalna mutimedija 10" android

13.000 dinZamena moguća

Svrljig
Kao novo - nekorišćeno
70
5
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš
Član od 08.02.2015.
Svi oglasi
 Kratko korišćena multimedija koja se lako povezuje sa telefonom

Univerzalna multimedija za auto. Nije potrebno da prepravljate postojeću instalaciju. Uređaj se preko vakumskog nosača koji je u paketu pričvrćuje na šoferku ili tablu + dodatni nosač sa duplom samolepljivom trakom.    Napaja se preko  adaptera koji se priključuje na upaljač.  Preko ovog uređaja imate uvek ažurirane mape, muziku sa vašeg telefona, pozive, Siri i Android govornog asistenta, rikverc kameru i još mnogo toga.  

 

10,26 inca kapacitivni ekran visoke rezolucije 1600x600 osetljiv na dodir (kao na telefonima).


iPhone:  

CarPlay povezivanje preko kabla i bežično.

Za bežično povezivanje je potrebno da se telefon prvi put spoji preko bluetooth-a i da se dozvoli CarPlay konekcija. Prilikom svakog sledećeg startovanja automobila, konekcija je automatska. Ne morate ni da vadite telefon iz džepa. Podržane sve CarPlay aplikacije: Google mape (offline i live mape sa stanjem saobraćaja), Waze mape, Apple mape, Spotify, TuneIn i još mnoge.

 

Android telefoni:  

Android Auto povezivanje preko kabla i bežično.

Za bežično povezivanje proverite da li je vaš telefon kompatibilan. Za povezivanjem kablom potrebno je da kabal ima data konekciju (punjenje + prenos podataka), ne samo punjenje. Obično svako original kabal koje je došao uz telefon ima data konekciju.

Za bežično povezivanje je potrebno da se telefon prvi put spoji preko bluetooth-a i da se dozvoli Android Auto konekcija. Prilikom svakog sledećeg startovanja automobila, konekcija je automatska. Ne morate ni da vadite telefon iz džepa. Podržane su sve Android Auto aplikacije: Google mape (offline i live mape sa stanjem saobraćaja), Waze mape, Spotify, TuneIn i još mnoge druge.

 

USB + SD cartica:

Puštanje videa i muzike direkto sa USB memorije i SD kartice (posebni slotovi). Obradute klince na zadnjem sedištu sa njihovim omiljenim crtaćima. Uređaj poseduje i svoj zvučnik za slučaj da želite da ga montirate za zadnju klupu a da se ne povezuje na zvučnike automobila. Nek svako uživa u svojoj muzici J

 

Bluetooth:

Moguće povezivanje preko bluetooth-a. Puštanje muzike, telefonski pozivi I drugo.

 

Rikverc kamera:

U paketu se nalazi i kamera za rikverc sa led osvetljenjem sa pratećim kablovima za povezivanje.

 

Uređaj poseduje FM transmiter.  Dovoljno je da na vašem radiju nađete frekvenciju naznačenu na ekranu i zvuk je spojen na fabrički audio sistem automobila. Preporuka je da se nađe frekvencija koja nema jaču radio stanicu zbog eventualnog preklapanja.

Dodatno povezivanje putem 3,5mm AUX izlaza (kao izlaz za slušalice).
ID Oglasa: #164903507
Informacije
Na poruke uglavnom odgovaram posle 15:00 zbog posla.

Šaljem postexpressom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.