slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Komplet navigacija sa najnovijim kartama Srbije i Evrope

100 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
11
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Tibor
Član od 02.07.2008.

Ispravna, očuvana, bez oštećenja, navigacija WayteQ x985BT sa svim potrebnim dodacima, instalisanim navigacijskim programom iGO Primo 9.6.5. i sa najnovijim mapama Srbije i svih ostalih evropskih zemalja.
 

Navigacija WayteQ x985BT 

Tip ekrana TFT rezolucije  800x480 piksela u razmeri 16:9 dijagonale 5".

Procesor MStar MSB2531A Daul Core, Cortex-A7 brzine 800 MHz.   Memorija 8GB, proširiva preko mikro SD kartice do 32GB. GPS procesor MStar MSR2112 sa čipom od 66 kanala i sa integrisanim matematičkim koprocesorom od 250 MHz i 2D/3D akceleratorom.

Uređaj ima svoj zvučnik, mikrofon, izlaz za slušalice od 2,5mm, ležište za micro SD karticu i mini USB-B ulaz.

Preko uređaja je moguće povezivanje sa mobilnim telefonom preko Bluetooth konekcije, pa se može koristiti i kao handsfree uređaj.

Glasnoća se može povećati putem date radio frekvencije preko ugrađenog FM transmitera.

Preko uređaja mogu se puštati muzika i filmovi, prikazivati slike, otvoriti tekstualna dokumenta i igrati već instalisane igrice. Pored toga ima i druge korisne programe, kao što su kalkulator i konverter mernih jedinica.

Uz uređaj dajem:

  • vakumski držač (za šoferšajbnu ili drugu sličnu površinu)
  • punjač za kola 12/24V
  • USB kablić (koristi se kao data kabl kao i za povezivanje na kućni punjač za mobilni telefon ili za računar)
  • praktičan držač sa "olovkom" za ekrane na dodir
  • "suncobran" za zaštitu ekrana od direktne sunčeve svetlosti
  • originalnu fabričku torbicu za smeštaj uređaja


Navigacijski program iGO Primo 9.6.5.  na srpskom jeziku i sa glasovnim navođenjem na srpskom (birate ženski ili muški glas). Program ima opcije za posebna podešavanja za kamione (odabir tezine, duzine, visine, vrste tereta i broja osovina), autobuse, taksi vozila, vozila za hitne intervencije, kao i za pešake i bicikliste. Mogućnost izračunavanja najbrže, najkraće, najekonomičnije rute, mogućnost proračuna navigacije autoputevima sa naplatom ili bez, izbegavanje neasfaltiranih puteva i još niz drugih mogućnosti.

Instalisane su najnovije mape Srbije i svih ostalih evropskih zemalja.  iGO HERE mape izdanje 2023_Q4 od 24. februara 2024. godine. Moguć je 2D ili 3D prikaz sa prikazima najznačajnijih zgrada i drugih građevina. Pozicije kamera i radara za merenje brzine. Najnovije tačke od interesa (POI) iz svih oblasti, od parkinga, benzinskih stanica i odmorišta, preko naplatnih rampi,   graničnih prelaza, pošti, policijskih stanica i drugih javnih objekata, do muzeja, zabavnih parkova, plaža i drugih objekata koji mogu biti od interesa.

   
ID Oglasa: #166107586
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.