slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Najnovije navigacione mape, Najbolje cene - Najduze iskustvo

Kontakt

Arilje
Kao novo - nekorišćeno
17.042
149
pre 5 dana
Gps Ue
Član od 21.01.2014.
Svi oglasi
Vracam novac ako nađete kvalitetnije mape ili niste zadovoljni! Znam da je ono što nudim najbolje što možete dobiti za vašu navigaciju. Pazite od koga kupujete! Sve sto vam nudim je PROVERENO i BEZBEDNO. Nema potrebe da licno dolazite i gubite vreme, skoro sve iz ponude je moguce da dobijete na kucnu adresu u najkracem roku ili licna instalacija.  

 *

NAVIGACIONE MAPE ZA SVE VRSTE NAVIGACIJA U AUTOMOBILUMA!

*

Kodiranje (otkljucavanje) funkcija na vasem automobilu sa najmodernijim dijagnostikama za odredjene modele!

*

Ono sto me razlikuje od ostalih je to sto sam najduze u ovom poslu i preko dve decenije bavljenja elektronikom i kompjuterima.  

 *

OTKLJUCAVANJE VIDEO ZAPISA, CAR PLAY i ANDROID AUTO za odredjene modele.  

 *

 Ako vas automobil poseduje ekran u boji, bez obzira na godinu proizvodnje pozovite za informacije i detaljniju ponudu jer nisam nabrojao sve sto nudim.  

 *

 Ubacivanje najnovijih mapa u rucne navigacije (one koje kacite na šoferku). Za auto i kamion softver i mape. Prodajem GARMIN navigacije sa original punjačima i nosačima, sa najnovijim mapama.   

 *

 Da kupite mape mozete od bilo koga, ali vasa navigacija nije jeftina igracka da se sa njom igra neko ko je "juce" poceo da radi. Nova navigacija moze da kosta i do par hiljada evra. Da nije vaseg poverenja ne bih ostao i opstao sve ove godine u svom poslu. Stojim iza svega sto radim i ne bojim se jer znam koliko je decenija iskustva iza mene a to ne moze niko "preko noci" da dobije. Od srca hvala vam sto prepoznajete razliku i sto mi dajete vase poverenje iz godine u godinu.   Ko se dvoumi sto nisam blizu nema zaista potrebe za tim, specijalizovan sam da gotovo svaku navigaciju resim na daljinu maksimalno strucno i sa minimalnom vasom asistencijom, sve na moju odgvornost. Na kraju posla cete shvatiti da je ovako i brze i jeftinije nego licno da radimo i da je udobnije da vam auto bude kod vase kuce na sigurnom, i da mozemo da radimo kad vama odgovara bez strogih rokova i voznje u servis.

 

 *

Pozovite me i dozvolite da Vam dokazem zasto sam najiskusniji. Kvalitet, cena, posvecenost poslu, zadovoljni saradnici su upravo ono sto mi daje licno zadovoljstvo da radim svoj posao najbolje moguce i u obostranom interesu. Nikad vam necu prodati nesto sto vam ne treba samo zato da bih vam uzeo novac, vec cu vas posavetovati sta je u najboljem interesu za vas! Volim svoj posao i svi koju su ikada saradjivali sa mnom znaju da mi novac nije prioritet, nego da ste vi uvek zadovoljni sa onim sto ste dobili.  

 Uzluzno ubacivanje mapa od proizvodjaca.
ID Oglasa: #47762046
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.