slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Navigacija Garmin nuvi 255WT 4,3 inča - NOVO

100 €

Banja Koviljača
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
102
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Cikaric
Član od 17.04.2011.
Svi oglasi

*** AKCIJA ***

0940

Navigacija Garmin nuvi 255WT;

Veličina ekrana: 4,3 inča;

Ekran osetljiv na dodir;

Posebne karakteristike: Kalkulator, sat, 2D/3D perspektiva karte, preglednik fotografija, prilagođene tačke interesa, Garmin zaključavanje, ugrađeni zvučnik;

Malo korišteno, bukvalno kao NOVO!

U orginalnoj ambalaži;

 

 

Opis proizvoda:

Ovaj pristupačni navigator širokog ekrana vodi put sa glasovnim uputstvima skretanje po skretanje koji govore nazive ulica i opcionim MSN Direct® uslugama kako biste bili tamo na vreme i bili informisani. Prepun je milionima destinacija i mapa za Severnu Ameriku ili Evropu. Kao i ostatak elegantne nuvi 2k5 serije, ovaj prenosivi navigator ima pravu cenu i izuzetno jednostavan za korišćenje.

Vidi više
Sa širokim ekranom nuvi 255V uvek ćete dobiti širu sliku. Pogledajte detalje mape, uputstva za vožnju, fotografije i još mnogo toga u sjajnoj, sjajnoj boji. Njegov ekran od 4,3 inča (10,9 cm), čitljiv na sunčevoj svetlosti, lako se čita, iz bilo kog pravca.

Krećite se sa lakoćom
nuvi 255V dolazi spreman za rad odmah iz kutije sa unapred instaliranim Citi Navigator® NT mapama ulica, uključujući veliku bazu podataka o interesantnim mestima (POI) sa hotelima, restoranima, gorivom, bankomatima i još mnogo toga. Čak najavljuje i nazive izlaza i ulica, tako da nikada ne morate da skidate pogled sa puta. Jednostavno dodirnite ekran u boji da biste uneli odredište i nuvi će vas tamo odvesti sa glasovnim uputstvima skretanje po skretanje, 2-D ili 3-D mapama i glatkim brzinama ponovnog iscrtavanja mape dok se krećete. Njegove digitalne mape nadmorske visine pokazuju vam osenčene konture na višim nivoima zumiranja, dajući vam veliku sliku okolnog terena. Pored toga, nuvi 255V prihvata prilagođene tačke interesovanja, kao što su školske zone i sigurnosne kamere i omogućava vam da podesite upozorenja o blizini da vas upozori na predstojeće POI tačke. Sa HotFik® satelitskim predviđanjem, nuvi brže izračunava vašu poziciju da biste brže stigli tamo.

Ponesite sa sobom
Kao i ostatak nuvi 2k5 serije, nuvi 255V ima elegantan, tanak dizajn i udobno staje u džep ili tašnu. Njegova punjiva litijum-jonska baterija čini ga pogodnim za navigaciju kolima ili pešice. Sa svojim "Gde sam? " lokator za hitne slučajeve, uvek znate svoju lokaciju. Jednostavno dodirnite ekran da biste dobili tačne koordinate geografske širine i dužine, najbližu adresu i raskrsnicu, kao i najbliže bolnice, policijske stanice i benzinske pumpe.

Idite izvan navigacije
Navigacija je samo početak. nuvi 255V uključuje mnoge alate za putovanja uključujući JPEG preglednik slika, svetski sat za putovanje sa vremenskim zonama, konvertor valuta, konvertor merenja, kalkulator i još mnogo toga. 255V dolazi sa Garmin Lock™ , funkcijom protiv krađe. Poboljšajte svoje iskustvo putovanja sa opcionim plug-in microSD™ karticama kao što su Garmin Travel Guides za detaljne podatke o atrakcijama.

ID Oglasa: #163994347
Informacije
Plaćanje možete izvršiti pouzećem ili uplatom pre slanja na tekući račun.
Uplatom pre slanja izbegavate poštarinu za povrat novca preko kurirske službe.
U slučaju da ste iz bilo kog razloga nezadovoljni proizvodom možete ga vratiti u roku od 15 dana i novac ćete dobiti nazad.
Rizik i troškovi slanja idu na teret kupca (kod prijema i kod povrata proizvoda).


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.