slika
slika
slika
slika
1 od 4

Aditiv za gorivo Injector cleaner for diesel 325ml 8910

1.076 din

Grocka
Novo
1.229
16
pre 15 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Boris
Član od 04.04.2016.
kp izlog

Wynn`s Injector Cleanner je višenamenski tretman za gorivo koji poboljšava performanse motora, smanjuje emisiju crnog dima i održava cistocu sistema za ubrizgavanje goriva dizel motora. Cisti dizne i obnavlja pravilno raspršivanje goriva. Poboljšava kvalitet paljenja i sagorevanja dizel goriva. Olakšava hladan start motora. Smanjuje karakteristicnu buku kod dizela i kolicinu cestica cadi. Smanjuje emisiju crnog dima. Cisti i štiti od rdje i korozije kompletan sistem za gorivo. Podmazuje pumpe i dizne i nadoknaduje nedostatak podmazivackog svojstva goriva sa niskim sadržajem sumpora. Sprecava zaprljanje (blokadu) filtera za gorivo.
Primena: Preporucuje se za sve dizel motore sa i bez turbopunjaca. U slucaju pojacane buke pri radu dizel motora, otežanog starta, pojacanog crnog dima u izduvnim gasovima, lošeg funkcionisanja pumpe i dizni i povecane potrošnje goriva.
Upotreba: Sipati Wynn’s Injector Cleaner for Diesel Engines u dizel gorivo, preporucljivo pre punjenja rezervoara. Doziranje za redovno održavanje: 1 bocica od 325ml na svakih 4.000km. U slucaju zaprljanih dizni i pojacanog crnog dima u izduvnim gasovima: po 1 bocica od 325ml na prva tri punjenja rezervoara, zatim nastaviti sa doziranjem za redovno održavanje.
Zemlja porekla Belgija.

Za sve potrebne informacije o količini i raspoloživosti, kontaktirajte nas.
Uz robu se dobija fiskalni račun.
Zvati tel. od 08:16h, subotom od 08:15h ili kontaktirajte porukom na kupujem prodajem u bilo koje vreme.
Troškove isporuke brzom poštom snosi kupac.
Roba se šalje pouzećem.

ID Oglasa: #42160540
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.