slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Cerada za auto XL Mini Van veličina Kegel Mobile Garage

8.560 dinFiksno

Inđija
Novo
113
3
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
AM Auto oprema
Član od 12.07.2012.
kp izlog

Cerada za auto XL Mini Van veličina Kegel Mobile Garage

 

Dimenzije cerade:

 

Dužina:  450 - 485 cm
Visina:  146 - 156 cm

 

Sastav materijala:  Četvoroslojni.

Materijal:  100% Polipropilen.

 

Visokokvalitetna cerada Mobile Garage je proizvod prilagođen za sve vremenske uslove. Cerada je napravljena od 4-slojnog materijala, koji je debeo, jak i izdržljiv. Štiti ceo automobil od štetnih uticaja okoline. Njegova funkcionalnost se može ceniti u bilo koje doba godine. U zimskoj sezoni sprečava taloženje snega, mraza i leda, a otporan je i na smrzavanje; u jesen štiti od kiše, vetra, lišća, soka drveća; a leti i proleće štiti od UV zraka, prašine i ptičjeg izmeta.

 

Gornji deo cerade je od slojevite nepropusne tkanine, dok su bočni delovi od teško probojne tkanine koja omogućava prodor pare.  Cerada štiti od kiše (takođe kisele kiše),  snega, mraza, sunčeve svetlosti (UV zraci, prekomerno zagrevanje),  prašine, ptičjeg izmeta, lišća i sokova drveća. Pruža zaštitu od rupica, beljenja i matiranja lakova i hromiranih elemenata.

 

Cerada za auto pruža zaštitu od udubljenja, beljenja i matiranja lakova i hromiranih elemenata. Zaštita od većine grebanja. Dobro podešena cerada za auto vrši se pomoću bezbedno pričvršćenog užeta oko celog vozila.  Upotreba cerade na vozilu sa oštećenom ili neispravnom farbom ne sprečava pojavu skrivenih nedostataka i dalju degradaciju laka. Prekrivač se ne sme koristiti prilikom transporta automobila na otvorenim prikolicama ili drugim vozilima.

 

Uputstvo za upotrebu: Pre stavljanja cerade na automobil, preklopite bočne retrovizore i preklopite/odvrnite antenu. Postavite ceradu na suv automobil sa odštampanom stranom okrenutom ka spolja. Zatim zategnite užad za izvlačenje i zavežite ih čvrsto primenjujući silu paralelno sa zadnjim delom automobila. Vežite užad za izvlačenje i pazite da se čvor ne olabavi prilikom povlačenja. Ako se čvor olabavi, radnje se ponavljaju promenom načina vezivanja. Ne sme se koristiti cerada na autu koji je oštećen ili prljav. Cerada se ne sme nanositi na prljav automobil i na automobil koji je lakiran hemijskim preparatima koji emituju isparenja.

Karakteristike:

  • Vodootporan i paropropusan materijal koji skuplja nakupljenu vlagu ispod cerade
  • Štiti automobil tokom cele godine: (zimi) sneg, mraz; (jesen) kiša, vetar, lišće drveća i sok; (leti) od UV zračenja, ptičjeg izmeta; (proleće) od polena, soka od drveta
  • Štiti automobil od udubljenja, bledenja i matiranja boje i hromiranih elemenata.
  • Laka montaža
  • Snažno prijanja uz vozilo zahvaljujući pričvršćivanju kablom za povezivanje i ostalim fleksibilnim elementima.
  • Budući da je unutrašnjost glatka, ne grebe automobil.
  • Pokriva ceo automobil do karoserije.
  • Lako se čuva i odlaže – ne zauzima puno prostora
ID Oglasa: #151812124
Informacije

Ponedeljak-Petak 08-18h

Subota 10-15h

Lično preuzimanje samo radnim danima od 10h do 18h uz prethodnu najavu od jedan dan.

 

Paketi se šalju isključivo preko BEX brze pošte.

Sve troškove dostave snosi kupac.

 

Možete poručiti preko KP, Vibera, WhatsApp ili putem telefona.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.