slika
1 od 1

Set Za Popravku Guma

2.518 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
44
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

SET ZA POPRAVKU GUMA

ŠIFRA: SMA 955764

SET ZA POPRAVKU GUMA
Opis proizvoda

SET ZA POPRAVKU GUMA je obavezan deo auto opreme koji će vam biti od velike pomoći u slučaju nepredviđenih problema na putu. Ovaj set se sastoji od svih neophodnih alata i materijala za brzu i efikasnu popravku guma.


Specifikacije

  • Tip: Set za popravku guma

  • Masa: 0.5kg

  • Proizvođač: BENSON

  • Uvoznik:

  • Zemlja porekla: Belgija


Opis

Kada ste na putu, sigurnost je najvažnija stvar koju treba da imate na umu. Set za popravku guma je ono što je potrebno da obezbedite miran i bezbedan put. Ovaj praktični set je napravljen da vam omogući da brzo i efikasno popravite gumu, čime ćete uštedeti vreme i novac.


Jedan od ključnih proizvoda unutar ovog seta je proizvod za brzo zaptivanje guma. Ovaj vrhunski proizvod će vam omogućiti da brzo i jednostavno zaustavite curenje vazduha iz gume. Njegova formula je posebno dizajnirana da pruži trajno rešenje za manje rupe i oštećenja na gumama. Uz pomoć ovog proizvoda, nećete morati da brinete o tome da li ćete moći da stignete do najbliže vulkanizerske radnje u slučaju gume sa probušenjem.


Ovaj set takođe sadrži alate za popravku guma kao što su rezači i probe, koji vam omogućavaju da lako i precizno izvršite popravku gume. Ovi alati su napravljeni od visokokvalitetnog materijala koji je izdržljiv i dugotrajan, što vam omogućava da se oslonite na njih tokom popravke gume.


Nemojte pretpostavljati da će ovaj set biti korišćen samo u iznenadnim situacijama. Takođe je koristan za redovno održavanje guma. Redovnom proverom guma i brzim popravkama oštećenja, možete produžiti njihov vek trajanja i smanjiti mogućnost neplaniranih kvarova tokom putovanja.


Uz SET ZA POPRAVKU GUMA, imate sve što vam je potrebno da održavate vaše gume u optimalnom stanju. Ne morate da budete stručnjak da biste koristili ovaj set - uputstva su jasna i jednostavna za pratiti. U trenutku kada se suočite sa oštećenom gumom, bićete spremni za brzu akciju.


Budite bezbedni na putu i investirajte u SET ZA POPRAVKU GUMA danas. Uverite se sami u njegovu efikasnost i sigurnost. Uvek je bolje biti pripremljen za nepredviđene situacije na putu nego sebi dozvoliti stres i nepotrebne neugodnosti. Naručite vaš set odmah!


Prednosti

  • Brza i efikasna popravka guma

  • Sadrži proizvod za brzo zaptivanje guma koji pruža trajno rešenje za manja oštećenja

  • Alati za popravku guma su izdržljivi i dugotrajni

  • Jednostavno za korišćenje i jasna uputstva


Narudžbina vašeg SETA ZA POPRAVKU GUMA danas je prvi korak ka sigurnijem i bezbrižnijem putovanju!




ID Oglasa: #161602800
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.